Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de hele uitzending:
https://npostart.nl/ongehoord-nieuws/26-05-2022/VPWON_1339257

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

25 gedachten over “Huidig onderwijs is vermengd met politieke ideologie – Ongehoord Nieuws”
 1. Kijk maar uit wat je zegt, the lefties beginnen al door te draaien.
  Neehoor, lekker doorgaan zo ✌️
  Wat hier gezegd wordt is wel waar.

 2. Het is vermengd met de Soros ideologie die de school boeken beheerd.
  Soros zit diep geworteld in het beleid dat het regime Rutte moet volgen.

 3. Is why the leftists kicked out the churches in good education in late 50, early 60…….and wanted control over healthcare too……a BIG political coup d'etat at the time. The influenzers wanted to influenze, there was they're future money till then earned by the Churches…..
  Then the diplomes were real……now they are printed on toiletpaper……but they leave the building as leftists…..the political plantationholders have now they're taxslaves secured, and go into a lifetime debt situation on purpose…..these politicians are BARBARIC evilness…..

 4. In het huidige onderwijs worden kinderen klaar gestoomd tot extreem linkse GL en D666 Jugend. Zeer akelig en uiterst gevaarlijk voor de toekomstige samenleving.

 5. Nooit iets van gemerkt, politiek op school…..lagere school niet, middelbare school niet, hoge school ook niet….complete onzin dus…..

 6. helemaal voor.
  gewoon rekenen, taal, lezen, gymastiek en zwemmen.
  woke hoort niet thuis op school.
  ben zo blij dat mijn kinderen groot zijn.
  ik zou heel boos worden als mijn kind thuis kwam met woke shit als vega en klimaat bs.

 7. Nee nee nee! het is toch belangrijk dat leraren met hun leerlingen kunnen bespreken wat ze in de slaapkamer uitvoeren? lol sarcastisch bedoeld…. Weg met dit woke marxistische gender curriculum!

 8. Les geven met het doel dat het kind iets beheerst. In korte of langere tijd moet het doel zijn dat het kind begrip en vaardigheid leert. Dat is nu niet. zo. Een kind dat 60% van de stof begrijpt krijgt een 6 en gaat door naar het volgende onderwerp. Hij mist echter 40% van de stof of beheerst die niet. Dan loopt hij bij de volgende stof vast. En als hij daar dan een 4 krijgt schuif je hem een niveau omlaag? Niet goed! En heel vreemd eigenlijk. Gewoon zorgen dat de student de eerste stof begrijpt en dan pas de volgende stof. Als de tijd daarvoor te kort lijkt…….Dan is de tijd die we geven aan beheersing van zaken waarschijnlijk te kort. In mijn ogen moet een student dan minder verschillende vakken krijgen. Maar hij moet wel een niveau van vaardigheid van school komen. Nu zie je steeds meer kinderen en jongeren die niet kunnen lezen schrijven rekenen en ook de andere vakken niet beheersen. Het gaat niet vooruit maar achteruit. Dan moet je inderdaad even een. stapje terug doen. tot. de tijd adat het nog beter ging. En van uit daar opnieuw proberen te verbeteren. 
  Als je voor een leeuw staat doe je ook een stapje achteruit. Je loopt niet in de leeuw zijn bek toch?
  Beetje logisch?

 9. In een Dictatuur leren kinderen WAT te denken.
  In een Democratie leren kinderen HOE te denken!
  Wij leven in een Linkse Dictatuur. Totale Controle Media, onderwijs en de gerechtelijkemacht. Is Dictatuur geen Democratie.

 10. Politiek neutraal onderwijs. Leren lezen, schrijven, rekenen en voor jezelf leren nadenken i.p.v. dat een ander dat voor je doet.

 11. Kinderen moeten leren: lezen, schrijven en rekenen en niet al die woke en klimaat onzin. Als ze de interesse voor hebben is er vast genoeg op internet te vinden, dus dat mogen ze in hun vrije tijd doen.

 12. Het team van Thierry Baudet heeft de juiste visie voor een NORMAAL Nederland !!
  Denk na en word dan vandaag nog LID van FVD !!

 13. We zijn inderdaad te Woke in Nederland. Als we niet zo Woke zouden zijn dan hadden we de Nederlandse versie van het Amerikaanse Fox nieuws hier nooit toe gelaten . ON zit zich wel altijd te beklagen dat we te woke zijn in Nederland maar dankzij de moke-nis hebben zij wel bestaansrecht gekregen. Wat zij eigenlijk niet verdienen omdat zij alleen maar bullshit uitzenden.

 14. I never teach my pupils, I only provide the conditions in which they can learn – Albert Einstein. Zoals onderwijs behoort te zijn! Ieder individu is uniek en laat ieder zich dus op zijn/haar manier ontwikkelen!!!

 15. Politieke beinvloeding onwenselijk? Het is nota bene een politicus die deze baudetscholen de wereld in brengt, welke politieke invloed zal er niet in dat curriculum verweven zijn?

 16. 👍Zo is dat. Politieke beinvloeding hoor niet op een school thuis. Leraren die zich hier schuldig aan maken moeten meteen een staande voetje krijgen.

 17. Niet alleen vrij van politieke mengeling,maar met name gewoon kwalitatief goed onderwijs
  zoals in Nederland ten tijde van de HBS,natuurlijk wel aangepast met hedendaagse hulpmiddelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *