Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hugo de Jonge vindt vooral zichzelf weer heel goed als hij denkt dat 18 minuten in het luchtledige kletsen kort en bondig is.
Het gaat eigenlijk over het ophokken van mensen in tijdelijke en spoedlocaties, prefab-woningen, die snel als LEGO in elkaar gezet kunnen worden etc.

Uit debat: Opvang van Oekraïense vluchtelingen
21 april 2022
Plenair debat

24 gedachten over “Hugo de Jonge vindt 18 minuten kletsen kort en bondig en is trots op zichzelf.”
 1. Ik ken deze tiefus hond niet zien of horen dank zij ja21 dat die voor hugo was 🤢🤮👿👹👺😈 nu ken opeens wel alles gebouwt worden hoppa weer een schop tegen de ballen van nederlandse bevolking nu vraag ik me af ben ik nou gek of is dit wel nederland waar we in zitte ik krijg steets meer het gevoel dat het niet het geval is

 2. Nieuwe bestuurscultuur aan mijn hoela!
  Rutte IV blijft bang maken, angst zaaien, tweedeling veroorzaken,Liegen ,bedriegen, wegkijken, wegmoffelen, onder de pet houden, onder de mat schuiven, geen actieve herinneringen, zwart lakken, vriendjes politiek, en doofpot affaires gaan gewoon door!
  Elkaar de hand boven het hoofd blijven houden zodat de boter niet smelt!

  Er blijft, is en word stelselmatig grens overschrijdend gedrag vertoont door Hugo de Jonge en Rutte IV!
  De problemen blijven zich opstapelen en worden NIET opgelost!

  Motie van wantrouwen Rutte IV!
  Motie van wantrouwen Rutte!
  Motie van wantrouwen Hugo de Jonge!
  Motie van wantrouwen Kaag!

 3. Om een extreem lang ouwehoer verhaal kort te maken ze gaan wel huisjes bouwen voor Oekraïners en statushouders en de Nederlandse woningzoeker kan de tyfus krijgen.

 4. Waarom staat hugo daar nog en heeft nog recht van spreken,.?
  Deze man kan beter zwijgen en zichzelf aangeven,.. Door o.a dit wezen, zijn er velen gesneuveld door hun grote leugen,.

  Great reset .. Is nu Great Resist!
  Stop op als je geeft om vrijheid!

 5. Idd,,gewoon bewoners eruit gooien en Oekraïners erin,,,laten we Nederlanders gewoon hun hius uitzetten om plaats te maken voor Oekraïners,,is toch logisch..wat zeiken die Nederlanders nu !!

 6. ik vind de woorden van onze overheids minister helemaal niks dat de nederlandse burger weer als laatste in de rij staat ……. aandachts groepen en ukrainers krijgen zoveel kansen vergeleken met nederlandse burgers het is walgelijk dat je uit een oorlog komt maar dit is toch niet haalbaar !!! zijn we allemaal blind geworden ,,,,, 200k ukrainers tot nu toe 100k immigranten per jaar ……. 80k huizen die worden gebouwt …………………………………….. KANSLOOS

 7. Als je een echte oekraiener bent dan ga je toch terug om je eigen land weer op te bouwen,, of ben ik nou gek?, dat land heeft meer plek als wij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *