Geen widgets gevonden in de zijbalk

Achteraf is wel te begrijpen waarom Hugo de Jonge tot aan de Raad van State procedeerde in een poging om de WOB-verzoeken over zijn tijd als minister van coronazaken (VWS) niet openbaar te laten maken.
Dat is, jammer voor hem, niet gelukt, waardoor onder meer boven tafel is gekomen dat hij actief appjes heeft zitten sturen om Sywert van Lienden de deal te gunnen voor miljoenen inferieure mondkapjes, waarvan de meeste nooit zijn gebruikt.
Boze tongen beweren nu dat het in wezen een afkoopdeal was: Sywert wist iets over Hugo wat die liever niet in de openbaarheid wilde.
Benieuwd of dat laatste ook waar is.

Hugo de Jonge heeft als minister van Volksgezondheid een actieve rol gespeeld in het tot stand komen van de mondkapjesdeal met Sywert van Lienden, blijkt uit onderzoek van de Volkskrant. De Jonge zorgde er persoonlijk voor dat een topambtenaar contact opnam met Van Lienden en daardoor kon de mondkapjesdeal mede tot stand komen. Wat betekent dit en wat zijn mogelijk gevolgen?

Dit debat waar Hugo nu Minister van Volkshuisvesting is was op 15 maart 2022 en daarmee kan Hugo er wellicht onder uit komen. Hij zit nu niet meer op VWS en als er iemand verantwoordelijk zou worden gehouden is het dan mogelijk Ernst Kuipers….. maar loopt dit weer eens met een sisser af?

11 gedachten over “Hugo de Jonge in zijn laatste debat voordat apps mondkapjesfraude Sywert van Lienden uitlekten”
 1. Ik begreep nooit dat Hogo van departement zou wisselen.
  Maar nu pas dringt het tot me door dat hij daarmee niet meer verantwoordelijk is als Minister van Volksgezondheid. Dat is nu iemand anders…….
  En Hugootje mag weer met een schoon leitje een nieuw baantje beginnen. Op de voorhand vrij van elke blaam, niets kan hem meer treffen.
  Ik ben perplex, ik wil die idioterie in Den Haag niet meer zien, niet meer horen en er niet meer mee geconfronteerd worden.

 2. Hugo de jonge moet voor het gerecht.
  Met Grappenhuis
  Met Rutte.
  Met Kaag.
  Met Swiebertje.
  Met kuiken.
  Met paternotte.
  En vele andere leugenaars.
  🙏🙏🙏🙏🙏rechters die deugen echt deugen berecht deze narcisten.
  🙏🙏🙏

 3. 'Omgevingswet', hoe bedenk je het, zal vast iets zijn waardoor wij meer vrijheid gaan inleveren, oftewel ons wordt afgenomen.
  Wij "schreeuwen" niet om de roverheid, Hugo!
  Zeker niet het leugenkabinet!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *