Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele aflevering:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/31-03-2022/VPWON_1339241

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

21 gedachten over “Hugo de Jonge gebruikt illegaal zijn privé-mailadres bij staatszaken – Ongehoord Nieuws”
 1. En dan waarschijnlijk ook gewoon nog een smerig google of ander cloud email adres! Dus dat is een ENORM POTENTIEEL DATALEK! Want Google (en wellicht alle cloud providers) kunnen emails gewoon scannen. En je weet niet wat zij verzamelen.

  Deze man moet worden opgepakt, vervolgt worden en bij veroordeling (wel een burger tribunaal, niet zijn corrupte OM vrindjes) en van zijn vermogen worden ontdaan dat hij de laatste 2 jaar heeft "verdient" en op zijn minst 20 jaar in de bak voor verraad op de burger.

  En hoe zou machtsgeile Hugo het vinden als zijn kinderen nu uithuis worden geplaatst en verdwijnen? Net als die 1125 kinderen van de toeslagenaffaire, waar veel ouders niet eens weten bij wie en waar hun kinderen zijn! Ik gun dit alleen Hugo zijn kinderen niet, die kunnen er niets aandoen dat zij een machtsgeile en duidelijk corrupte papa hebben.

 2. Ik denk dat Huge de Jonge gezien zijn manier van aanpak, mentaliteit en onaantastbare manier van spreken dadelijk de nieuwe premier van Nederland gaat worden!
  Deze man is absoluut uniek!

 3. Emails zijn wel terug te halen op dat account door de regering hoor. Maar dat willen ze vast niet.. al die emailproviders zijn verplicht om die mails geloof ik een jaar of twee jaar te bewaren. Je hebt ze dan misschien niet meer in je inbox staan, maar op de server staan ze nog wel.

 4. Het zegt al veel dat Rutte veel Ministers uit het vorige kabinet in het nieuwe kabinet een andere Ministerpost heeft gegeven. Daarmee houdt hij zijn volgzame "mee doeners" aan boord en probeert zo de verantwoordelijk zijn streken van het vorige Kabinet te ontlopen.

 5. Met Henk HUGO MOET NOG BERECHT WORDEN MONDKAPJES FROUDEN SCHENDEN MENSENRECHTEN OVERLEDEN VACIENATIE 1440 BIJWERKINGEN OUDE CIJFERS RIVM 40,678 DEZE MENEER HUGO KAN ALLEEN BUITEN NEDERLAND DOOR INTERNATIONALE TRIBUNAAL HIJ WEET VERDOMD GOED WAT HIJ GEDAZN HEEFT IN DE CORONA TIJD MOORD IE MOORD HENK TOETS LAREB RVIM VACINATIE DOODDEN TOETS LAREB RIVM INSTITUUT BIJ WERKINGEN .

 6. We worden geregeerd door Criminelen , WEF Terroristen en Big Pfarma Hoeren!!!Nog even proberen die eDI er door te drukken en de pleuris gaat uitbreken mag ik hopen , want dit WEF Beleid gaat tot catastrofale dingen leiden . Hier na Digitaal geld , wat gewoon Vouchers en Coupons zijn en de Digitale Dictatuur is een Feit .
  Ik wed dat Niemand dit gaat pikken NIEMAND!!!!!

 7. Onvoorstelbaar dat dat nog vrij rondloopt . Dat geldt uiteraard ook voor RAT Rutte en zijn corrupte kliek . NEXIT NU en een burgertribunaal oprichten

 8. Wordt er bij deze club ook wel eens vooruit gekeken? En altijd weer diezelfde complotdenkers, die je bij al die complotkanaaltjes tegenkomt.

 9. Fijn 0N dat julli dit toch weer even vertellen 👍👍👍👍maar het zal wel weer met een sieraad af lopen voor onze huggo. de swijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *