Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat over de mondkapjesfraude van Sywert van Lienden en de dubieuze rol van Hugo de Jonge daarbij.

Hugo start zijn bijdrage met de belofte dat hij zijn fouten zal uitleggen, maar degene die dat wil weten zal teleurgesteld zijn, het zijn vooral smoesjes zoals de reden waarom hij prive-mailadressen gebruikte: hij kon zogenaamd zijn wachtwoorden niet onthouden……

Gaat dit helpen in het herstel van het vertrouwen in de politiek? Graag uw mening…..

26 gedachten over “Hugo de Jonge belooft uitleg over fouten te geven maar komt met smoesjes over vergeten wachtwoorden!”
 1. Deze man, die een QR Maatschappij wou, weet je nog? Leunend en arrogant tegen de desk staan van de 2e kamer. Hij die stellig was , geen specifiek corona beleid wou voeren complete Groepen vrijheden ontnomen en tevens veel te lang. Niemand zou dit vergeten hoor.

 2. @Bert Brandsma Hallo! 🌞👋👋 even een bericht, sinds ca een week zie ik geen posts meer van je bij m'n suggesties. Mogelijk heb je minder views omdat er iets op YT veranderd is. Tis alleen een vermoeden en geen weten. Iig, net lid geworden van je kanaal, ga alsjeblieft door met posten, dank je wel 🙂👍🌞🌞🌞🌻 als t zou lukken kan je dan ook soms wat langere posts doen? Want daar kan je meer context van meekrijgen

 3. meteen misselijk als ik die kop van hugo zie 🤢 waarnemer houden ze nou eens op met al die spelletjes. nl gaat echt helemaal kapot en wij burgers kunnen niets anders dan toekijken, stemmen heeft geen nut de uitslag is al bekend !

 4. zegt ook genoeg over de jonge zelf. wat een idioot. "de krochten van de ambtenarij". waar GAAT dit over???? hij lult een dag in een kwartier, maar al met al is ie gewoon schuldig.

 5. Gewoon een stuk verdriet. overal omheen draaien en geen antwoorden willen geven. het kan zo simpel. JA of NEE. maar nee hoor, eerst 5 uur lullen en nog geen antwoord. man man man

 6. Steeds meer mensen die gaan inzien dat onze overheid niet het beste met zijn burgers voor heeft en door en door corrupt is, misschien is het een idee om gewoon niet meer te stemmen met zijn allen.Maar naar wat voor maatschappij willen we dan? Allicht dat burgercoöperaties die door middel van referendum en volksraden gezamenlijk het beleid gaan bepalen een idee is. Het is in ieder geval dan een systeem waarin iedereen evenveel politieke macht zou hebben. En in dit systeem zou lobbyen weinig uithalen.

 7. Het hele debat is totaal overbodig. Wie het idee had dat dit debat zou leiden naar het opstappen van Hugo heeft last zelfbedrog.

 8. Wachtwoord vergeten? Tegenwoordig onthoudt je telefoon of laptop dat zelf, ze maken er zelfs een voor je aan. Zeg weer genoeg over dit personage..

 9. Ik hoop dat inzinkt hoe ironisch en vrijpostig de voorgestelde algemene bepaling voor de Grondwet is. Alleen iemand die moedwillig liegt of zwaar naïef is zal stellen dat we leven in een democratie.

 10. Tsja, dit grapje heb ik ook wel eens geprobeerd.. Ze hebben me dronken gevoerd.. U bent gaan rijden meneer. Dat je geen beurs op zak hebt voor een taxi krijg je weinig gehoor aan. Sterker nog: Daar zit uw rijbewijs ook in? 90 euro extra.

 11. Hugo had niet in de tweede kamer moeten komen. Hij had gearresteerd moeten worden en een cel naast Willem Engel moeten krijgen. Kunnen ze wat bijpraten. Konden ; Willem is al vrij

 12. Dat die man nog in het openbaar durft te spreken.
  Achter de tralies met hem, zo snel mogelijk. Leugenaar en bedrieger. Mensen kapot maken 2 jaar lang.

 13. Dé mondkapjes kwestie. De Tweede Kamer voelde Hugo erover stevig aan de tand en hij erkende ook fouten gemaakt te hebben. Een dag later haalde hij plots uit. Hij vindt dat er in de politiek, en specifieker in de Tweede Kamer, te makkelijk ruimte wordt gemaakt voor wantrouwen en twijfels over iemands integriteit ‼️ Zó groot is het ego van Hugo nou……
  Opmerkelijk antwoord van Rutte : In zijn wekelijkse persconferentie brak premier Rutte een lans voor de Kamer. Volgens hem is juist een van de taken van de Tweede Kamer om de regering ’wantrouwend te volgen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *