Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Uit verhoor door: Parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen
29 juni 2022

15 gedachten over “Hoofddirecteur Gasunie maakt duidelijk: het ging alleen maar om zoveel mogelijk geld verdienen.”
 1. Wat een genot om naar te kijken en luisteren deze man, deze goeie man kent niets anders dan de waarheid en het is gewoon heerlijk om naar hem te luisteren !

 2. kijk, zo gaat het nou altijd. eerst werken op de top van de politiek, en dan gaan werken voor dergelijke bedrijven, die eerder kwamen lobbyen. met een zak geld natuurlijk.

 3. Hier word toch niets meegedaan .
  Rutte heeft inmiddels zo vaak de regels overtreden maar hij zit nog steeds .

 4. Hoi Bert, ik vind het nog wel meevallen, die man weet nog veel, hij draait naar mijn mening niet om zaken heen. Hij is als je het mij vraagt in die tijd serieus en naar eer en geweten met het onderwerp bezig geweest. En laten we niet vergeten dat dat andere tijden waren. Dat waren nog eens tijden, dat mensen met verstand van zaken zich bogen over complexe zaken en daar over rapporteerden zonder de hedendaagse dwang en drang en druk op de wetenschap. Neu wat mij betreft deze man een prima vent met een prima geheugen en iemand die zich prima in de spiegel kan kijken. Ook al zou er wellicht met de kennis van vandaag wat op aan te merken zijn hoor, wat ze toen 40 jaar terug bedachten over de energievoorziening.

 5. Hoe kan het dat ik de politiek vanaf de tijd Lubbers niet vertrouw,omdat we deze manier van beleidsvoering toen al wisten en het kartel niet veel veranderd is.

 6. Leuk om te zien dat heel veel mensen vergeten zijn dat een zekere heer Napoleon heeft bedacht dat alle delfstoffen in de bodem toebehoren aan de staat. Hieruit is uiteindelijk de Mijnbouwwet ontstaan waarin staat dat alle delfstoffen die dieper dan 100 meter worden gevonden eigendom zijn van de staat.
  De partij die in al die jaren van gaswinning het meest heeft verdient aan de gaswinning is dan ook de staat, echter neemt diezelfde staat geen aansprakelijkheid voor geleden schade als gevolg van het winnen van delfstoffen.
  Uiteraard zal een commercieel bedrijf winst willen maken, er zijn immers grote investeringen nodig om uiteindelijk tot een verdienmodel te komen, maar het heersende onderbuikgevoel dat de bedrijven wel de lusten, maar niet de lasten willen is wel heel kort door de bocht. Wij als Nederlandse bevolking hebben de meeste vruchten geplukt van de gaswinning en daarmee ook verantwoordelijk voor een fatsoenlijke afhandeling van de schade welke veroorzaakt is door de gaswinning.

 7. Het is toch ook bekend wat ze allemaal nog meer deden en hoe ze met bepaalde mensen, natuur en van alles omgingen omwille ook weer vooral voor hun zelf 😢. duh. ooit per toeval aan een 'banket' gezeten met de top .. ik heb bijna niets kunnen eten en dacht alleen wat zijn dit voor griezels? hoe kunnen ze zo leven?! nu ook nog wetende dat ze de echte vrije energie niet toelaten, evenals schoon water en zoveel andere dingen die anders kunnen. kost allemaal bijna niets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *