Geen widgets gevonden in de zijbalk

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

29 gedachten over “Hoger minimumloon leidt tot MEER INFLATIE? FVD veegt vloer aan met GroenLinks-voorstel”
 1. En nu zou ik graag willen weten wat deze man verdient en hoeveel loonsverhoging hij per jaar krijgt want het verschil tussen arm en rijk word steeds groter.

 2. De EU zou toch één moeten zijn? **Waarom is Nederland dan het duurste EU- land om in te leven?** Hierom, omdat zelfs het demissionair cabinet Rutte Sinterklaas speelt van ONS belastinggeld. **Alleen al ZEVENMILJARD per jaar naar vreemdelingen en Oekraïne.** Om over al de andere mazen in het net nog maar te zwijgen.

 3. Wat meestal vergeten wordt in dit verhaal is de enorm destructieve effecten van de meest geniepige belasting van allemaal, namelijk inflatie. Je zou geen loonsverhoging nodig moeten hebben om er elk jaar op vooruit te gaan, want de natuurlijke ontwikkeling is deflatie door technologische ontwikkeling. Helaas rooft de overheid dit weg door enorme hoeveelheden geld uit het niets te creëren en uit te delen. Deze verruiming (inflatie) van de geldvoorraad leidt tot geldontwaarding en dus tot alsmaar stijgende prijzen (gemeten in de betreffende valuta). Ga zo veel mogelijk sparen in iets wat zijn waarde beter behoudt dan monopolygeld van de ECB, zoals goud of Bitcoin. Mijn spaargeld wordt al 10 jaar langzaam maar zeker meer waard ipv minder…

 4. Het is ze alleen maar te doen om meer belasting binnen te halen, zodat dat de rat race alleen maar harder wordt!!!!😱😱😱

 5. De “miljoen Euro” vraag: Ben jij goed genoeg zodat je de Hemel binnen gelaten zal worden als je dood gaat? Hier een korte test: Heb je ooit gelogen, iets gestolen of de Naam van God of Jezus in een vloek misbruikt? Heb je ooit wel eens met sexuele lust naar iemand gekeken? Jezus zei “…al wie naar een ander kijkt om (zo) te begeren heeft in zijn hart al overspel met die mens gepleegd”. Als je deze dingen hebt gedaan dan ben je een leugenaar, een dief en een overspelige Godlasteraar. Ben je dan onschuldig of schuldig als je sterft en voor de troon van God jezelf moet verantwoorden? De Bijbel waarschuwt ons ernstig, dat als we zondig doen, we zullen eindigen in een plaats die Hel heet. Maar dat is niet wat God wil. Daarom kwam Hijzelf als mens – als Jezus – om te sterven voor jou aan het kruis. Jij brak de Wet van God, maar Jezus betaalde de boete, droeg de straf die een ieder van ons hoort te krijgen. Dat is verbazingwekkende genade; je krijgt een plaats in de hemel die je niet hebt verdiend. God nu vraagt van ons bekering – dat is: stoppen met slecht doen – je laten dopen, en het voorbeeld van Jezus volgen zoals staat beschreven in de Bijbel en Hem alleen vertrouwen – niet op uw werken. Want wie op eigen 'goede' werken vertrouwd zal de Hemel niet ingaan: God laat zich daarmee niet omkopen.

 6. belastingen omlaag, onzinnige doelen bijstellen of helemaal niet doen en dan hoeven de lonen ook niet omhoog, zo weer een probleem opgelost!!

 7. Vergeet ook de kostenstijgende zorgpremie niet !!! Ik kan die niet meer betalen ! Mensen die bij zorgverzekeraars werken, doen hier ook niets mee. Ongelooflijk. Samen braaf, samen slaaf.

 8. Forum als we snel uit de EU , WEF , WHO en NAVO dan hebben we die vlaggen ook niet meer nodig. Dan willen we dat iedereen even veel krijgt, geen armoede en dat iedereen een huis heeft. Want dan is er beter bescherming voor de burgers door betere controle binnen grenzen die dicht zijn.

 9. we hebben hoger minimum loon nodig om de inflatie te overkomen… beter idee.. verlaag de belastingen zodat ik meer van MIJN GELD kan behouden…. het is vrij simpel… of je nou 45% betaald over 10 euro of 15 euro de staat jat teveel van mijn geld om naar oekraine, israel te sturen of voor 3sterren hotels voor illegale migranten in dit land terwijl er geen woningen worden gemaakt voor 20ers vanwege het klimaat… alles is mogelijk om illegalen te huisvesten gezien we een inwilligingspercentage hebben van 80+% terwijl dat in duitsland en frankrijn 40 en 20% is…. opruimen deze rotzooi

 10. Minimumloon weer verhogen geeft een loonprijsspiraal en de onnodige lasten voor werkgevers!! Er is maar één manier en dat is belastingen verlagen en die miljarden onnodige uitgaven beperken!!

 11. Omdat jij niet hard hoef niet te werken en tog €180000 per jaar kamerleden verdienen, verlaag ook de blasting alles word duur maar al werk je werk voor blasting dienst in Nederland, ze Steuben Ukraine eerder dan Nederlandse volk

 12. Wat een lariekoek! Het Minimumloon is veel te laag. De mensen die minimumloon hebben, daan doorgaans niet naar een cafe of restaurant. Daar hebben ze helemaal geen geld voor. Ja, dat soort dienstverleningen gaan dan iets meer geld kosten, maar de mensen met een laag inkomen, zullen daar relatief weinig last van hebben.

 13. Hoger minimumloon moet opgebracht worden door de werkgevers. De overheid wordt er rijker van door de loonbelasting, de belasting naait ons

 14. Logisch dat het verhoogde minimum loon door alle bedrijven gewoon worden doorberekend, dus..! Dat betalen we aan de kassa gewoon terug, tabak, benzine, roken ook nog even verhogen, dan ben je zo klaar. Ook je spaargeld gaat langzaam op, dus niemand heeft straks meer iets. ( you will own nothing )
  Als je geen werk hebt en dus geen minimum loon, ben je echt de Sjaak. Wat een fantastische wereld! Zolang de grote boys niet met minder genoegen nemen houdt dit nooit op!
  Nederland en het rode kruis, armoede, voedselbanken?? En miljarden genoeg! Raar hoor, de politieke keuzes…

 15. Idiote redenering van nep econoom. Eenmalige prijsstijgingen door minimum inkomens-stijging zijn altijd noodzakelijke goederen-diensten prijsstijgingen door verhoogde vraag en dit is altijd gelijk of minder dan de inkomensstijging doordat de arbeidskosten een onderdeel zijn van de totale kosten.
  En aangezien de omzet-productie ook toeneemt door meer vraag-inkomen, kan de winst marge naar beneden en toch meer winst maken.

  De M2 geldhoeveelheid bepaalt de inflatie: beperk de kredieten en financiële derivaten!

 16. Ipv loon omhoog belasting flink omlaag daar heeft iedereen wat aan. En dat kan ook als we de overheid met 50% reduceren en de linkse klimaat agenda stoppen

 17. Alles gaat precies volgens plan, Nederland in de uitverkoop zodat er plaats is voor nog meer buitenlanders en de Tri-State er komt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *