Geen widgets gevonden in de zijbalk

Den Haag schudt en beeft door de nieuwe politieke partij van Pieter Omtzigt. Hoeveel zetels gaat hij met zijn politieke partij ‘Nieuw Sociaal Contract’ halen?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

27 gedachten over “Hoeveel zetels gaat Omtzigt veroveren?”
 1. Omtzigt is een wolf in schaapskleren. Kijk naar zijn stemgedrag in de Tweede Kamer. Tevens werken zijn vrouw en broer voor het WEF. En laat een Nieuw Sociaal Contract nou net een lijfspreuk zijn van Herr Schwab.. Zojuist Omtzigt nog gehoord bij het indienen van een motie. Daarin liet hij duidelijk blijken voorstander te zijn van vaccinaties en muilkorven. En dan BBB? Is dat misschien een verwijzing naar BuildBackBetter?? Nee, ik denk dat dit landje niet meer te redden is als bij de verkiezingen de massa opnieuw gaat stemmen met de kop in het zand.

 2. Wie je ook kiest het is een losse flodder.

  Ik kies voor mezelf al jaren lang.
  Maar iedereen gaat graag mee met de kudde, erbij willen horen.
  Angstige schaapjes

  Zwakke mensen heeft nederland zeer zwak makkelijk bespeelbaar, en kneedbaar.
  Niet voor niks Nederland op 1 staat als het makkelijkste volk om iets wijs te kunnen maken.

 3. Geen enkel vertrouwen in Omtzigt, is de nieuwe proxy dictator namens EU, WHO, WEF, etc… Typisch dat De Hond deze man naar voren schuift als de nieuwe premier. Het is het aloude stuivertje wisselen (Omtzig alias 'CDA', PvdA, VVD, D66) waarna er helemaal niets verandert aan het beleid en de afbraak van Nederland. Maurice weet hoe het werkt. Enkel het FVD heeft de verschrikkelijke corruptie in Nederland bloot gelegd, dat is de partij die echte verandering kan brengen.

 4. In een corrupte wereld is alles mogelijk Maurice.
  Zolang professoren niet mogen praten over wat ze gevonden hebben met autopsies in geprikte mensen is de wereld corrupt.

 5. Beter doet hij een riant rustbed bij zijn zetels voor zichzelf om bij te komen van al deze commotie en een echt beeld weer te geven van zijn spankracht. Gewoon een popie Jopie CDA punt 2 met zijn vrome gelul.

 6. Ga zo door: Omtzigt + VVD + GroenLinks/PvdA en wacht op de nabije toekomst. Zij gaan ons land nog verder de ellende in drukken: benzineprijs naar Euro 4, klimaat hysterie belastingen, nieuwe Corona pandemie, meer macht naar de EU, digitale Euro en weg met het MKB. We hebben gezien waartoe dit kartel van VVD en handlangers in staat is

 7. Een HOOP aanamens en een hoop onzekerheden en laffe politicus. Zijn dit nou de mensen die Nederland beter moet maken? Het hele systeem moet op de schop, dat is wat er moet gebeuren! Het hele systeem past niet bij deze tijd!

 8. Omzigt en BBB niet te vertrouwen.
  Pieter is WEF, alleen zijn stemgedrag.
  Uitsluiting PVV en FVD de waarheid mag niet gezegd worden.
  Alleen als het in zijn straatje past.

 9. En: “Is hij misschien toch een wolf in schaapskleren?” Want vergeet niet dat hij tot nu toe wel gewoon met alle WEF-agenda punten heeft meegestemd ondanks zijn ‘mooie praatjes’. En dus ook; Wanneer gaat iemand hem daar nou dan eindelijk eens op aanspreken? En hij zat dan pas bijv eindelijk eens bij een “alternatief”-kanaal (De Nieuwe Wereld) maar die vroegen er ook weer niet naar

 10. Fijne man omzigt. Maar tijdens corona hoorde ik van hem niks. Ook niet over de prikken. Niks over het wef. Meestemmen met kartel. Fvd uitsluiten. Nee dit word het niet, zeker niet voor mij. Hoe kan je fvd uitsluiten. Begrijp er niks van. Dus mensen doe onderzoek en denk zelf na. Ik weet het wel

 11. De enige oplossing voor dit land is om uiterst rechts te stemmen, anders is ons land verloren! maar ben bang dat de globalisten met de mainstreammedia de afgelopen jaren goed hun best gedaan hebben om rechtse partijen volstrekt belachelijk te maken. Ik ben bang dat we eindigen met die gek uit Brussel als premier van dit land, en dan zijn we echt verloren! dat kan ik vergeten dat mijn kinderen nog ooit een huis zullen gaan krijgen. De klimaatmaatregelen gaat ons miljarden kosten waar we beteren dingen van kunnen doen omdat ons klimaat toch zal veranderen en wij daar als mens echt niets aan kunnen doen.

 12. stemmen is een facade.. Je denkt toch zeker niet dat de inmiddels totalitaire macht de controlle overgeeft aan het klootjes volk 😂 Omzigt is gewoon de wolf in schaaps kleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *