Geen widgets gevonden in de zijbalk

Schaamteloos is het inmiddels wel te noemen, of niet?
De op walgelijke wijze door Rutte en D66 weggewerkte Pieter Omtzigt krijgt alom respect voor zijn harde werken, maar zelfs zijn volkomen normale voorstellen worden door het clubje van D66, VVD en CDA geblokkeerd.

Uit: Regeling van werkzaamheden
7 juni 2022

18 gedachten over “Hoe ook 3 zinvolle voorstellen van Omtzigt door het partijkartel genadeloos worden geblokkeerd.”
  1. D66 en VVD geen steun en Christen unie vaag antwoorden en de rest is voor dat is gewoon een meerderheid telkens die wel steun geven. En dan wordt er gezegd geen meerderheid. HALLO MEERDERHEID ZEGT STEUN IS DE VOORZITTER EEN BEETJE HEEL ERG SENIEL OF WAT. Dit is corruptie in volle glorie als ieder ding niet wordt erkend omdat die twee macht misbruik partijtjes die de leiding hebben op Joost mag weten op wat voor manier. Exact ook dat is mijn reden geweest gewoon nooit te stemmen en dus ook vanaf mijn 18de verjaardag ook nooit gedaan niet 1 enkele keer. Laten we HOE HITLER BEELD GEBRUIKTE ALS PROPAGANDA MIDDEL. Alle 3 aflevering even goed bekijken Hitler de Marionette van Winifried Wagner en Helene Bechstein die hem financieel hielpen om hun eigen ideaalbeeld van Duitsland te creΓ«ren.

  2. Alles is van te voren door het kartel dichtgespijkerd. Logisch dat men in Nederland steeds meer een hekel krijgt aan de politiek.

  3. Als het evenwicht tussen licht en schaduw de weg kwijt is en het kwaad vermenigvuldigd zich enorm dan vernietigd het zichzelf, helaas met een hoop ellende voor alles en iedereen.

  4. Dat het Kartel fout is, was al een tijdje duidelijk, maar wat een poppenkast is dit. Er staat een paar miljoen aan salarissen een eindeloze reeks rituele dansen op te voeren zonder resultaat

  5. Omtzigt is niet door D66 en de VVD OF Rutte weggewerkt, maar door het CDA met Hoekstra voorop. Alleen zij en vooral Hoekstra zijn schuldig. Rutte loog om Hoekstra te dekken. Hij had een medestander nodig om Kutjekaag in toom te houden. Dat laatste lukt niet echt omdat wederom Hoekstra en het CDA onzichtbaar zijn. Zeggen niks en als er al wat uit hun kind komt is het compleet inhoudsloos. Alle andere fracties, zelfs D66 of die zwarte trol van Bij1 hebben meer te melden

  6. Natuurlijk stemt het TUIG van het kartel tegen .Alles wordt tegengehouden en de CU die mocht meedoen van HEKS Kaag ,stemt natuurlijk hetzelfde als die andere 3 bendes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *