Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #215 van vrijdag 8 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-08

De lableak-theorie moest op aandringen van Marion Koopmans zo snel mogelijk van tafel worden geveegd uit angst voor politieke gevolgen.

Desk: redacteur Roy Bernabela, opiniepeiler Maurice de Hond en wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker

Presentatie: Ancilla van de Leest

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#Marionkoopmans #Wuhan #lableak

Door Larry Cobb

29 gedachten over “Hoe Marion Koopmans het lab-lek in Wuhan onder de pet wilde houden”
 1. vleermuis boer met schep netje naar de grotten toe gaat waar die beesten slapen in die maanden beesten vangen met de covid vleer muis rijst kilometers naar de grote stad toe zonder te weten dat ie er ziek van kan worden gelukkig dat dan onderweg geen besmetting zijn geweest all tijd iedereen die mark bezoekt werd ook niet ziek van tot opeen uitbreekt

 2. Het ging allemaal voor die duivels MRNA vaccins😮koopmans en van dissel werken samen met de Big farma .en werden betaald door Bill Gates. Stelletjes huurmoordenaars.

 3. he wuhan lek is een rookgordijn, covid in de test fase in de states, is al in de jaren 90 ooit ontsnapt uit een lab, dit lab is daarna omgebouwd tot bejaarden centrum maar omdat er zoveel mensen alsnog dood gingen is het gesloten, tot heden, er is een docu over. Door naar wuhan te wijzen stappen vele mensen vrijwillig in het gewilde narratief, ik blijf nu ook weg van deze site. Na vier jaar nog steeds de zelfde lading deken , doet het niet voor mij, adiossssssssssssssssssssssssssssssssssssss

 4. Kan niet anders zeggen dan Maurice een mens is met karakter. Iemand die altijd de "waarheid" zal proberen te zoeken en te volgen. Ook al ondergaat hij daar schade van. De MSM kots hem uit en dat is het ijkpunt voor een goed karakter.

 5. Zodra de regering zo fel in de verdediging schiet en met alle macht iedereen probeert wijs te maken dat alles (wat hen niet uitkomt) een 'complottheorie' is… Dan weet je al dat het narratief van de overheid niet deugt en er gelogen wordt.
  Het enige verschil met een complottheorie en de waarheid, is tijd

 6. Het was waarschijnlijk een vleermuis met een identiteitscrisis, hij zal gedacht hebben dat hij een vis was en op de "wetmarket" hoorde.

 7. VERKOOP JE ZIEL AAN DE DUIVEL ………. EN JE HEBT EEN PAAR JAAR UITZONERLIJKE VREUIGDE ……………MAAR DAARNA ….. ZUL JIJ DE REKENING BETALEN ….

 8. NIEUWSUUR ……………….. WEF HOEREN !!!!!!!!!! IEDERE KRETEK MET 2 HERSENCELLEN WEET ECHT HOE HET ZIT ………….. FXCK VN / UN // WEF / EU / WHO / BILDERBERG / JP MORGAN / BLAC KROCK ………. EN DE SOURCE ……….READ THE PAPER VAN 2015 ………… EN DE REST IS …. HOE HET NU IS ! SUKKELS …..65% WEF SLETJE IN DE REGERING !!!
  OVER DE RUG VAN HARDWERKENDE NEDERLANDRS !!!! DAT MOET STOPPEN …………….. NU

 9. Professor Doctor Luc Montaignier (Nobel prize voor het ontdekken van het aidsvirus) zei in een interview ,maart-april 2020, er is mee geknoeid. Maar ja een super lul die niks kon weten nietwaar. But he saved my life and that of my family.

 10. LIEVE. MAURICE,…….HET. IS NOG.VEEEEEELE. MALEN.ERGER.DAN. JIJ. JE..MAAR. K U N T !!!!!! VOORSTELLEN……..BEREID.JE.MAAR. VOOR. OP .DE. EXPOSURE.VAN.DE.ECHTE. WAARHEID………!!!!!!!!!! 😂😂😂

 11. Voor mij hebben al deze wetenschappers Mengele achtige trekjes… En helaas hebben veel mensen een blind vertrouwen in wetenschap(pers)…

 12. ontsnapt 😂😂😂😂😂 …ga maar vanuit dat het " intentioneel "" ontsnapt is …het is een andere "" 11 september """
  We zijn meer benieuwd voor wie Marion Koopmans werkt (dat het een simpele puppet is van het groot kapitaal weten we ook wel) …haar loyaliteit ligt duidelijk niet bij het volk maar bij degene die haar salaris betaalt. Verder laten we aub niet om de hete brei heen draaien …we weten allemaal dat hier een hele slechte intentie achterzat …Je had 100 andere ""Marion Koopmansen"" in andere landen …die precies dezelfde agenda hebben uitgevoerd ! Ik wil niet meer horen dat ze goede bedoelingen hadden …dat hadden ze echt niet !!

 13. Nieuwsuur kent de meest luie onderzoeksjournalisten van Nederland…indien deze een klein beetje moeite gedaan hadden zouden ze een hele reeks aan internationale medische onderzoeken en bewijslasten kenbaar maken…

 14. Als je een groep mensen die zelf gain of function onderzoeken doen laat onderzoeken of het virus ook uit deze koker komt kan je niet anders dan spreken over diepgewortelde corruptie en een cover up.. Kunnen deze mensen berecht worden? Vast niet..

 15. Haha, de wetenschap….. Samen met de politiek, overheid en rechterlijke macht één grote corrupte subsidiebende. Doodstraf voor corruptie weer invoeren. Nu nog dat geouwehoer over het klimaat er uit gooien. En dan aandacht van betrouwbare mensen voor de echte problemen. Bodem-, water- en luchtkwaliteit bijvoorbeeld. En de verdwenen insecten.

 16. Wetenschappers blinken uit in rekenen. 100 euro is meer dan 10 euro. Een jaar lang werk aan een onderzoek is minder dan 5 jaar werk aan een onderzoek. En iedereen heeft zijn prijs. Iedereen steelt als de mogelijkheid ruimschoots voor handen is. Je moet het zien als transport of overslag verliezen. Elk bedrijf weet dat en elk bedrijf houdt er rekening mee en zolang het niet de spuigaten uitloopt doen ze er niets aan omdat het oplossen/ voorkomen/verhinderen meer kost.

 17. Verdorie jonges kijk toch eens naar het getuigenis van Dr. David Martin. En het bewijmateriaal, ze heben er zelfs patenten op genomen. Hij sprak al voor het Europees parlement, blijkbaar verstond hem niemand. Biowapen bewijs, zwart op wit. Zoek het aub op.

 18. Ze namen jou in de maling Maurice de vieze hond. Ons niet, jij zat met je cijfertjes alles wetenschappelijke te benaderen tegen de corrupte "elite"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *