Geen widgets gevonden in de zijbalk

De uitzending blckbx today #277 van woensdag 14 februari is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-14

Hoe lang houdt Oekraïne de oorlog tegen Rusland nog vol, nu er bijna niemand meer over is om te vechten? En wat is verder de situatie aan het front? Journalist Ab Gietelink deelt de laatste feiten omtrent dit conflict.

Desk: Daan de Wit, Ab Gietelink en Felix van der Wissel
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

17 gedachten over “Hoe lang houdt Oekraïne de oorlog tegen Rusland nog vol?”
 1. Ab, Marie T ter Haar al gebeld? Zij zal ook wel tevreden zijn over de dood van Navalny: weer een vijand van haar geliefds Rusland en Putin uit de weg geruimd. Ze zal in extase zijn!!

 2. ollongren, rutte en zijn kliek gaan zelf maar in de frontlinie staan, daarna nexit, einde fiat-geld , uitzoeken wie achter al die c0v!d scams zat en hoe diep ze erin zaten, op zwarte lijsten zetten zodat ze Nooit meer dit soort functies mogen doen, dan NL weer opbouwen? het is ZOO erg gesloopt

 3. Dat deze oorlog voortduurt komt door de laffe eu die nog vrede nog de aanval kiest maar laf zoals ze is wel wat geld en wapens stuurt om deze oorlog te verlengen.

 4. Oekraïne zou Rusland met de grond gelijk maken, langs alle kanten werd Rusland's capaciteiten geminimaliseerd door de Westerse media en "onze" regeringleiders.
  De sancties richting Rusland zouden de Russische economie kapot maken, helaas blijkt net het omgekeerde te gebeuren, onze economieën kelderen en in Rusland doen ze het beter dan voorheen.
  Ons zuurverdiende geld zou grote vooruitgang brengen in Oekraïne, denk dan aan het zogenaamde "tegenoffensief".
  Niets blijkt minder waar.
  We worden allemaal keihard voorgelogen en er worden miljarden verdiend op de dood van duizenden onschuldige burgers en goedgelovige, naïeve zielen.

 5. Maar Rusland kampt het hetzelfde probleem.
  Ook in Rusland worden er mannen naar het front gestuurd die zelfs invalide zijn, of 60+ jaar zijn.
  Geen groep binnen de mannen zijn veilig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *