Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #229 woensdag 11 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-11

Na de bloedige Hamas-aanval van afgelopen weekend regent het bommen boven de Gazastrook en staat het Israëlische leger klaar om het gebied binnen te vallen. Maar wat is de oorsprong van dit conflict?

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

11 gedachten over “Hoe is het conflict tussen Israël en Hamas ontstaan?”
  1. Ab heeft al lange tijd mijn sympathie. Ik bemerk dat zijn (non)verbale communicatie anders is dan gebruikelijk. Ik hoop dat het je mentaal en fysiek goed gaat Ab?

  2. Dat had eigenlijk die Joods bevolking de helft van de Duitsland inklemmen als een staat als dat hadden ze moeten doen en terecht nazi's hebben ze afgeslacht. Maar helaas de westers landen willen ze dat liever niet. En trouwens ik heb niks tegen de Joden maar wel die zionisten .

  3. Gadverdammen waar zijn de moslims nu , dit is gwn een dikke middelvinger van Amerika en israel , jullie weten hoe het zit . maar jullie doen geen ene moer

  4. Hoe ontstaan CON flicten Khazarian mafia false flags elke oorlog was started after a false flag operation zelfs covid ontstond na Event 201

  5. 'Hamas is geen terreurorganisatie, het is een politieke partij die de grootste partij is in Gaza.' Was gezegd: Ab Gietelink. Deze man is volslagen geschift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *