Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoewel de zaak zelf klein bier is, heeft het ongeloofwaardige optreden van BPOC 2020 in zake de dossiers rond het politiegeweld laten zien hoe ook Café Weltschmerz, uitgeverij Blauwe Tijger en BLCKBX ongeloofwaardig zijn. Zijn geenszins mijn woorden, maar de woorden van Café Weltschmerz, uitgeverij Blauwe Tijger en BLCKBX zelf zoals je kan zien in deze video: https://youtu.be/ezcNNOzzWZU

Wat is er aan de hand? BPOC 2020 claimt dat zij allemaal politiemensen hebben gesproken over het politiegeweld tegen demonstranten tegen het Corona beleid. Café Weltschmerz, uitgeverij Blauwe Tijger en BLCKBX hebben BPOC 2020 een platform gegeven om daar hun “onderzoek” ten toon te spreiden, maar het blijkt een fake onderzoek te zijn. Dus zoals Café Weltschmerz, uitgeverij Blauwe Tijger en BLCKBX en zelf zeggen: als blijkt dat wij zo slecht checken of iets klopt, dan verliezen wij onze geloofwaardigheid. Precies zoals het feitelijk ook is gegaan.

Dit is de opname van een live stream van mij op Twitch: https://www.twitch.tv/joostvanderleij Wil je meer van dit soort video’s volg me dan hier op Youtube én op Twitch!

12 gedachten over “Hoe BPOC 2020 laat zien hoe ongeloofwaardig Weltschmerz, blauwe tijger en BLCKBX zijn”
 1. Onvoorstelbaar, de meeste NLP trainers die ik ken weten donders goed wat hier allemaal aan de hand is maar kennelijk is er toch eentje die zijn analyses en vertrouwen richting overheid heeft. Je zou eens moeten weten hoe dit allemaal gaat uitpakken uiteindelijk.

  Had liever gezien dat je de KEIHARDE leugens van het NOS journaal of Nieuwsuur of iets dergelijks ging analyseren.

 2. Man man man, wat is dit slecht. Besef je zelf dat je totaal geindoctrineerd bent met een Maxistisch wereldbeeld?

 3. Zo kan er in u verhaal ook wel een zaag gezet worden, het zijn vooral de grote media bronnen die ons al tientallen jaren voorliegen.

 4. Bacardi Cola ? vies hé?
  Je gaat er zelfs dingen verkeerd van uitspreken🤣
  Het is BPOC en geen PBOC😉

  Met die bpoc2020 heb ik nog nooit iets gehad.
  Ik vertrouw de meeste op internet niet.
  Maar ik vind dat u wel de waarheid spreekt. Ik heb heel dat clubje nog nooit gelooft. Meneer kuit moet nu nog naar buiten komen met z'n agenten.
  Goed bezig👍

 5. Nooit heeft iemand gezegd dat zij de 'bijbelse waarheid' in pacht hebben. Wat een aanname. Ze brengen echter een visie met veel meer nuance en onderbouwing dan de MSM doet. Ze doen eigenlijk de taak die de MSM heeft maar blijkbaar al een hele tijd vergeten is: de controlerende functie ten opzichte van de politiek. Of was je die vergeten na het zoveelste OMT-modelletje en polariserende cartoontje van de Volkskrant? De controlerende functie: Het doorgeefluik naar de bevolking dat zo eerlijk mogelijk probeert te zijn en burgers bewust probeert te maken van politieke dwaling, andere agenda's etc. Een democratie valt of staat met transparante informatievoorziening en als gevolg de bereidheid van burgers om kritisch te zijn. Wanneer Cleisthenes in het oude Griekenland loopjongens had gehad die alleen nieuws verspreidde dat hem nooit onwelvallig was, dan had het begrip nooit dezelfde lading gehad als nu. Sorry, maar je slaat de plank mis met deze video en dat komt van een leraar in de vakken die de meeste raakvlakken hebben met deze materie. 😉 Fijn dat je neurologische processen kan toepassen op hen, maar tegelijkertijd je er niet bewust van bent dat je 1. Deze processen in veel grotere mate kan toepassen op MSM en ook nog eens in grotere intensiteit 2. Je de invalshoek van deze mensen niet begrijpt. Een oprechte zorg over de richting van de mensheid. Succes met de ontwikkeling van het bewustzijn. En dat is welgemeend, niet cynisch.

 6. Er is in ieder geval door de politie/ME veel geweld gebruikt tijdens anti-corona demonstraties..En we weten inmiddels wat er met je gebeurt als je te kritisch wordt op politie en justitie..Vraag maar aan Huig Plug.

 7. Volgens mij ben jij meer een persoon die het leuk vindt olie op het vuur te gooien met fake nieuws en bagger ….. misschien ander werk zoeken ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *