Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/70056/20-het-gewone-kerkvolk-wil-geen-linkse-kerk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

14 gedachten over “Historicus Bart Jan Spruyt verklaart in Ongehoord Nieuwscafé de (linkse) kloof in de kerk”
 1. de overheid zal het een worst zijn wat de burger vind en of de samenleving het nog aan kan, de mensen in het kabinet hebben geen ziel

 2. De chaos is met een bedoeling geschapen, om mensen zo veel mogelijk het overzicht te laten verliezen, waardoor ze makkelijker sturing (controle) zullen accepteren. Dan zien ze niet waar het WHO en Bill Gates mee bezig zijn, krijgen ze niet mee dat in een bepaalde plaats, in Italië het eerste sociaal krediet systeem, in Europa, wordt proef gedraaid. Hoe de inflatie is ontstaan en voedsel tekorten geregiseerd worden. De chaos in stand houden en ondertussen allerlei plannen, om tot een globaal totalitair regime te komen, zonder dat er een haan naar kraait.

 3. Links is de logische conclusie van het christendom. Het christendom ziet geen cultuur, grenzen, natie etc. Slachtofferschap is in beide gemeenschappen het hoogst haalbare, het emuleren van Jezus in seculiere vorm. De kerk is universeel en zo ongeveer het oudste globalistische instituut op aarde. Dit karakter vind je in alle drie de grote religies, daarom geeft de gemiddelde christen ook de voorkeur aan massa immigratie. Liever een geloofsgenoot uit een ver land dan een goddeloze medelander. Solidariteit is er alleen voor mensen van het boek. Willen wij een toekomst hebben zullen we deze judeo-christelijke psychose moeten ontmantelen en kalt stellen. Jullie "tolerantie" en "barmhartigheid" is een gevaar voor iedere vrije Nederlander.

 4. stijgende zeespiegel? Vraag Obama eens waarom hij een huis laat bouwen van 60 miljoen usd aan het strand in Hawaii, en waarom Bezos daarook een huis laat bouwen op één van de eilanden.
  Je moet niet luisteren naar wat ze zeggen, maar kijken naar wat ze doen.

 5. Best interessant die podcast. Ik ben geen Christen en heb nooit een kerkdienst bijgewoond. Toch wel schokkend dat ze daar dus ook het klimaatevangelie en angst voor zeespiegelstijging verkondigen.

 6. De "vluchtingen" zijn bedoeld chaos te creëren en dan The Great Reset er doorheen te drukken.
  Het "Klimaat probleem" is de scam om The Great Reset te betalen

 7. ALLEMAAL LEUGENS OM MEER CONTROLE TE KRYGEN HOU ZE IN DE GATEN RAT RUTTE EN ZN BENDE …DAT VERHAAL IS AL ZO OUD KLIMAAT DIT EN DAT WEES NOU NIET ZO STOM OM DAT TE GELOVEN . EN FOCUS OP WAT ER ECHT AAN DE HAND IS

 8. Oh, dus we moeten alleen maar oog hebben voor onze eigen kleine noodjes, en totaal geen aandacht besteden aan de grote issues? Zelfs niet als gewoon keihard bewezen is dat die nu al flinke problemen veroorzaken, maar over enkele decennia nog veel grotere problemen veroorzaken?
  Daar is een woord voor, het niet naar de lange termijn willen kijken. Letterlijk KORTZICHTIG.

 9. Mensen met ouderwets gezond verstand worden heden ten dage verketterd.
  Baliekluivers met NUL praktische werkervaring menen dat ze over kennis beschikken die een ouderwetse bouwvakker niet zou hebben?
  Er zijn tijden geweest dat een directeur van een bedrijf een leerling kon voordoen hoe het moest, kom daar nu nog maar eens voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *