Geen widgets gevonden in de zijbalk

Deze week won de Hongaarse premier Viktor Orbán met zijn partij Fidesz overtuigend de nationale verkiezingen. Eva Vlaardingerbroek legt aan Fox News-presentator Tucker Carlson uit wat zijn zege betekent.

Veel westerse media en politici hebben er alles aan gedaan om te voorkomen dat Orbán de verkiezingen zou winnen. Hij is uitgemaakt voor racist, homohater en Poetin-vazal. Toch is hij herkozen door een overtuigende meerderheid van de bevolking.

Beteuterde gezichten
De overwinning van Orbán leidde dan ook tot beteuterde gezichten bij veel westerse journalisten en politici. We wachten nog op de felicitaties van minister-president Mark Rutte richting zijn Hongaarse collega. En ondertussen beschuldigde Europarlementariër Sophie in ‘t Veld (D66) Orbán alvast van verkiezingsfraude en noemde hem een ‘maatje van de slager in het Kremlin’.

Nationalisme vs. globalisme
Vlaardingerbroek legt aan Carlson uit waarom Orbán zo populair is onder de Hongaarse bevolking: “Als je opkomt voor je bevolking, dan stemmen de mensen op je.”

Over de teleurstelling bij de gevestigde orde zegt zij: “Het toont het antidemocratische karakter aan van de linkse elite. Zij willen geen echte democratie. Alleen als het hun linkse globalistische agenda dient, willen ze democratie.”

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Zie ook: https://www.blckbx.tv/buitenland/hij-luistert-niet-naar-de-globalisten-zegt-eva-vlaardingerbroek-over-viktor-orban

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

28 gedachten over “‘Hij luistert niet naar de globalisten,’ zegt Eva Vlaardingerbroek over Viktor Orbán”
 1. Eva was bij Forum het keest heldere licht. Zij zou het veel beter gedaan hebben dan Baudet die zijn eigen partij opblaast. Ik hoop dat Eva ooit terugkomt in de Nederlandse politiek bij JA21, BVN of PVV. Wij hebben meer partijen nodig die zich verzetten tegen het hele mainstream/Woke gebeuren.

 2. Het westen kan het weer eens niet verkroppen dat een verkiezingsuitslag ze niet aan staat… de mensen daar willen die LHBTI shit daar niet. Hier hoef ik dat ook niet, ze hoeven mij die regenboogshit niet op te dringen.

 3. Wat heeft ze gedaan? Iets gekopieerd van tucker,
  Alsjeblieft, dit is allemaal zakken vullen, ook flavio is een zakkenvuller,
  Oplichters eerste klas,

 4. Tucker Carlsson is met afstand de domste host van de VS. En Eva deugt al evenmin. Een land waar oppositie en vrije pers wordt verboden is een dictatuur.

 5. Ik hou van Viktor Orbán en ik hou van de landen Hongarije, Polen, Slowakije en al die andere landen waar die 'woke waanzin' niet heerst.

 6. Wij hebben als zorg dat we niet met vakantie mogen en vinden het prima om gechipt en gelabeld als slachtvee onze vrijheid te verliezen.
  De Hongaren wete nog wat vrijheid is
  Orban is een straatvechter met open vizier
  Tante Ursula is een gevaarlijke vrouw met een schijn van rechtschapenheid.

 7. Fox en bbc. In Amerika heb je in ieder geval de gelegenheid de twee kanten te horen. Hier wordt je neer geknuppeld als je op het malieveld staat

 8. HUNGARY go go go go go.
  we will win.
  Eva is a european woman very very beautifull, i want married with her, my wife not understand me. hahaha

 9. Weet iemand hoe het precies zit met de suggestie dat ook Fox-News uiteindelijk de zelfde agenda zou dienen? Ik zeg niet dat dit zo is maar pas zag ik bijv ook weer een stukje msm waar iemand wel honderd ms-zenders gesynchroniseerd naast elkaar af speelde en ze zeiden allemaal precies het zelfde, ook Fox-News. Ik hoop echt dat het niet zo is, maar misschien weet iemand daar iets meer van of zo, want het is ook niet voor het eerst dat ik dit hoor, andere alternatieve kanalen hebben het ook al eerder gesuggereerd, maar heb er zelf verder nog niet veel bewijs van gezien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *