Geen widgets gevonden in de zijbalk

”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren…

De meest fundamentele vraag…”is covid 19 een A ziekte en zijn ingrijpende en ontwrichtende maatregelen proportioneel en gerechtvaardigd” kan de minister van VWS, Hugo de Jonge niet onderbouwen, bleek tijdens sessie in de eerste kamer met Alexander van Hattum.

Gideon van Meijeren; “Ik vind dit zo schokkend. De wet die de A status legitimeert wacht al meer dan een jaar op behandeling en dat is strikt genomen heeft minister Hugo de Jonge de wettelijke verplichting niet heeft uitgevoerd is zelfs sprak van een ambstmisdrijf en wordt straks ook de vraag gesteld of hij hier niet voor vervolgd moet worden”.

Momenteel staat Covid-19 niet opgenomen in de Wet Publieke Gezondheid en daarmee ontloopt de minister maar eigenlijk het hele kabinet de confronterende realiteit van de feiten. Een belangrijk feit is dan…hoeveel geïnfecteerden sterven nou werkelijk aan de ziekte, de infection fatality rate oftewel de IFR.

We weten inmiddels dat de IFR in een Standford University meta analyse over ca. 2 miljard positief geteste personen wereldwijd, is bijgesteld tot 0.15, zie LINK. Eerder bevestigde de WHO ook als dat de IFR was bijgesteld tot 0,23, zie LINK.

Een getal dat uiteraard per leeftijd en per land verschilt want het is een gemiddelde maar toch…de IFR was in den beginnen 3 % en nu dus 0.15.,20 keer lager en minder dodelijk dan gedacht en daarmee staat de A status ter discussie.

DE vraag die iedereen zo spoedig mogelijk beantwoord zou moeten willen zien is…hoort Covid19 in de categorie A of niet? Want als dat niet zo is, zijn alle corona maatregelen per direct van de baan.

Kersvers Tweede Kamerlid en staatsrecht deskundige Gideon van Meijeren maakte dit belangrijke punt aanhangig in de kamer en hij is van plan niet los te laten en dus praat ik met hem over de A status van covid 19 en de merkwaardige gang van zaken in de tweede kamer.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

25 gedachten over “”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren…”
 1. Hoe staat het daar nu mee? Ik weet dat corona nu bij de a- status is toegevoegd, maar hoe gaat het dan verder met het ambtsmisdrijf van de Jonge?

 2. Is het niet prettig, om overal helder denkende mensen tegen te komen, in plaats van half dode gewoonte… dieren? Immers; heb je ooit wel eens een 'normaal' mens ontmoet en beviel dat? OV-erigens heb ik de afgelopen jaren meermaals, in nabij contact vertoefd van mensen, die 'Corona' hebben gehad en ben ik zelf de afgelopen 25 jaren nooit anders ziek geweest, dan jaarlijks een verkoudheidje!!! Al het andere werd eigenlijk, door mijn lichaam perfect opgelost. Zelfs externe hulp (van bijvoorbeeld medicijnen) bleek meestal… overbodig. Meestal doet pijnverz8en dan het meeste werk, om te kunnen… ontspannen!!!
  Dat leidt dan ook, tot een zinvolle vraag; Wie is er goede vrienden, met eigen lichaam en erkent; dat alle eigenschappen tot heling beslagen liggen, in het lichaam… zelf??!
  Ik heb mondkapjes verafschuwd en die om gezondheidsredenen altijd 8erwege gehouden. IK ben nooit ziek geweest en heb evenmin mensen ziek gemaakt. De laatste jaren gaan er meer mensen dood, door isolatie en… eenzaamheid. Zelfs de jeugd lijdt onder deze verschijnselen. Hoezo opbouwend dus…?! Dit zijn pure tekenen van waanzin en krankzinnigheid, in het… heden! Namasté.

 3. Met Henk DEZE PATERNOTTE ROOIEN HOND GOED BEVRIEND MET LIVED JONGEN UIT SITTARD ZUIDERLAND ZIEKENHUIS DIRECTEUR OM CORONA VERHAAL OP TE KLOPPEN IN DE TWEEDE KAMER AFIRCASE AFRICA VIRRIUS KOMT NIEUWE VIRRUS HET PATERNOTE VIRUS MET IN UITVOERING 11 G MET DE RAAD VAN EZEL MET AAN KOP PATERNOTE.

 4. Vragen voor Hugo:
  Zou bij een mortality-rate van 0,0 % de A-status van Covid-19 komen te vervallen?
  En bij 0,01
  En bij 0,02
  En bij 0,03
  En bij 0,04
  En bij 0,05
  Etc

 5. In veel wachtkamers van bijvoorbeeld medische voorzieningen en overheden hangen tv schermen waar overheids covid-19 informatie in een loop getoond wordt. Dit filmpje zou toch ook getoond mogen worden zodat mensen een ander geluid horen dan Tell Sell overheid en een eigen zuiverder beeld kunnen vormen.

 6. De Jonge met de hand op de bijbel, euh euh euh, liegen en bedriegen, dit NOOIT vergeten.
  Tevens waar is de 5.100.000.000 gebleven, Waarom zijn 92% van de Groningers Niet geholpen.
  Zijn echt bewindslieden die het Goed voor hebben met het Volk of toch niet?? (Waarom lopen met WEF tas op Binnenhof )

 7. 3 maanden verder…A status , qr code , verdeeldheid, zogenaamde bedreiging van Rutte. Ze voelen dat er steeds meer mensen komen die hun snode plannen doorzien.

 8. Respect Gideon! Alle andere onderwerpen zijn puur misleiding. Hoe gevaarlijk is cov 19 en valt het onder A-status. Is de basisvraag voor ONZE onvervreemdbare grondrechten.

 9. Ook de kamerleden en de Kamer zitten in het komplot van de Covid-19-pandemie,om de bevolking van Nederland onder de duim te houden en hen hun wil op te leggen..Dat is hun idee van democratie en dwingen de bevolking van Nederland desnoods te luisteren naar hun leugens op straffe van uitbanning van de gemeenschap te worden.. Daarom mogen de burgers van Nederland,die niet gevaccineerd zijn geen deel uitmaken van het uitgaansleven in de avonduren of snachts…en ook niet in groepen bij elkaar komen…dat is hun stijl van regeren…mijn mening en overtuiging

 10. Als blijkt dat de regering verkeerde besluiten heeft genomen ,zouden er rechtzaken tegen de regering kunnen worden aangespannen,van gedupeerden,die financiële schade hebben opgelopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *