Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #227 van vrijdag 6 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-06

Na de val van de enclave Nagorno-Karabach, sluit Armenië zich aan bij het Internationaal strafhof. Dit zet de relatie met Rusland verder onder druk.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

14 gedachten over “Het Westen kijkt toe hoe Nagorno-Karabach van de kaart wordt geveegd”
  1. De Eu is gewoonweg een zwakke staat die niets durft en kan behoudens aan de zijlijn vertellen dat ze streven naar een vreedzame samenleving.

  2. Blijkbaar betaalt armeense lobby heel goed, deze leugens en propoganda blijven jullie kauwen en herkauwen. Dus melding gedaan bij youtube over verspreiding van misleidenden informatie. Hopelijk wordt deze snel eraf gehaald. En ik vraag iedere kenner van de situatie en alles wat met het conflict te maken heeft net als ik melding te doen over deze video, dit is onacceptabel. Tiebtallen journalisten zijn daar terplekke en geen een meldt zoiets, deze nietsnut heeft podium geregeld en spuugt alles wat volgens haar moet klooppen…

  3. De “intelligentsia” van Blackbox heeft zich weer achter de desk geposteerd. Geen enkele knowhow maar overal een mening over. Blablablabla. Maar ja, als je inhoudsloze Sietske van Bakkie met Bergsma binnenhaalt en Rypke die altijd bij onze rechts-nationalistische populist Tom Z zat, dan weet je genoeg.

  4. En Blackbox, gaan jullie ook open en neutrale berichtgeving weergeven over het zionistische conflict? Of zijn jullie bang dat dan het kanaal er van wordt afgegooid? Dat zou wel zo gepast zijn hierover eerlijke berichtgeving weer te geven mits jullie echt onafhankelijke media zijn. Maar dan ook het complete verhaal van A tot Z, teruggaand naar 1948, wat daar toen allemaal zich afspeelde en dat tot op heden 2023 dus nog steeds speelt.
    En voor alle ouderen hier, wij vonden het verzet tegen de Duitsers ook geen terrorisme, dus stop met het meten met 2 maten en kijk aub niet weg!

  5. Ik kijk altijd graag naar blackbox maar jullie slaan hier de plank behoorlijk mis.. Eenzijdig naar dit conflict kijken helpt niemand, Armenië schiet zich zelf wel vaker in de voet en dat hebben ze nu weer eens gedaan. En o wee als ze met de neus op de feiten worden gedrukt, dan is het weer genocide 😂

  6. Karabag was azerbaijan, is bezet in de jaren 80, door armenie. Toen moest de azeri s vluchten op een gruwelijke manier. genocide op azeri. Check the fakts. En nu is het terug veroverd. Wel de waarheid vertellen heeeeeeee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *