Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #152 vrijdag 17 maart 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-special-9-11-wat-zijn-de-feiten

Verschillende burgers en experts twijfelen aan de officiële lezing van 11 september. Twijfelen aan deze uitleg is echter een Taboe, waarom is dit? En met welke gevolgen?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

11 gedachten over “Het taboe achter de waarheid van 9/11”
 1. Het hele verhaal klopt aan geen enkele kant !!! Amerika was moe van de Japan, Europese, Vietnam en Korea oorlogen en diende een oppepper te verkrijgen om de Arabische alliantie om terug te keren naar de goudwaarde de grond in te drukken ! Eén grote nep !!!!

 2. Ook dit keer een goede uitzending geen lulkoek en geloofwaardige onderbouwingen. Heb de bewuste docu gezien en daar comments geplaatst in de hoop hierop reactie te krijgen van een zeer belangrijk aspect die nergens wordt benoemd, alsnog :

  ****Mooie heldere docu, compliment Michiel goed en gedegen beargumenteerd. Wat mij echter zeer droevig stelt is dat er mensen zijn die false flag hebben gepland en veroorzaakt. Ook van eerste getuigenverklaringen en later 180 graden de verklaring anders doen horen, zeker onder zware druk of veel geld.

  Maar wat ik MIS van de WTC1-2-7: er zijn explosieven geplaatst, nota bene in 3 gebouwen, dat is zeer intensief werk om te doen, door wie en wanneer ?
  Zijn daar geen getuigen of klokkenluiders ?***

 3. Deze video laad niet eens bij mij, het is net als met c o r o n a all over again. En indd 30 commentaar staat er ik zie er maar 3. Oja en de context die onder de video staat is Niet waar.

 4. Voor de liefhebbers er was een hele goede TU Delft presentatie die het instorten diep analyseert. Hij is van YouTube gehaald maar ik had hem nog en heb hem op Odysee geplaatst.

  Update: Ik merk dat die bijna niet te vinden is in hun zoek machine, als je tudelft-911-richard-cage achter het domein plaatst krijg je hem direct.

 5. Triest over Tjeerd Andringa. En dan ook de rechter die oordeelde dat hij ook ontslagen mag worden omdat zijn les niet strookt met de academische normen van de
  universiteit. ( 13.33 ) . En de treurige reacties van de studenten die dus niets moeten hebben van " complottheorieen "

 6. Kijk hier maakt blckbx zich ook schuldig aan “Het Openbaar Ministerie vervolgt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie. In een persbericht laat het OM weten dat het een 35-jarige man uit Den Haag gaat vervolgen voor twee gevallen van opruiing.”

 7. Er is wel goed ander nieuws.
  Ze gaan Gideon de sidekick van Thierry het extreem rechtse complotclowntje vervolgen.
  Gideon gaat hangen 🙌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *