Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

28 gedachten over “Het koningshuis levert ons niets op! – Ongehoord Nieuws”
 1. Een 3e wereldland heeft behoefte koningen om de ellende te vergeten…………..dus laten we nu vooral niet te negatief gaan doen!

  En dat de koning schijt heeft aan COVID-19 en aan alles en iedereen is zijn groot recht …….want daarom ben je dan ook koning geworden!

 2. Het koningshuis is van en voor de echte Nederlanders beter als ons belasting geld aan de goudzoekers en illegale te besteden weg met die bende oplichters

 3. Koningshuis zou ik wel graag behouden, want het is wel een stabiele factor voor enig gevoel van eenheid en nationale identiteit gebleken de laatste decennia. En misschoen ook voor het geval er hier ooit weer oorlog komt. Mijn grootouders spraken altijd met veel lof over hoe koningin Wilhelmina had geopereerd tijdens en vlak na de 2e wereldoorlog.

 4. Waarom doet de koning niet ieder jaar een loting waarbij hij random iemand €100.000,00 geeft, zou ik niet verkeerd vinden als ik getrokken wordt, beter dan die oplichterij van de postcodeloterij en al zijn varianten.

 5. HAHAHAH dan maken we Sigrid KAAG toch koningin Of we maken Mark Rutte koning . Maar de oplossing kan ook zijn dat je gewoon verhuist naar Frankrijk Precident Macron of je gaat naar Rusland ook mooi man . Of nog leuker je gaat naar China ook een president.

  Man man man Ik mis Sylvana van bij 1 al een halfjaar in de tweede kamer waar is ze en mevrouw de Haan zie je ookn iet en mevrouw van Volt is ook weg. wat leveren deze mensen eigenlijk op???

 6. Het Koningshuis heeft duidelijk laten zien dat ze niks geven om het volk toen we werden gegijzeld door het Rutte regime.
  Het zijn miljardairs en het is nog niet genoeg.

 7. Dat heeft de laatste decennia nog noot meer opgeleverd dan een lintje doorknippen en een berg slap gelul. Oprotten met die steuntrekkende WEF gezinde volksverraders. Een koning is er voor het volk en slaat met z,n vuist op tafel in deze tijden.

 8. 350 miljoen krijgt die koning gratis van ons burgers per jaar.
  Hij heeft nog nooit 1 cent geweigerd toen we in crises waren en ook nu niet, terwijl mensen niet meer rond komen.
  Meneer koopt een luxe bootje, jaagt lekker door en heeft dikke schijt aan het volk. Hij leeft prima.
  Niet meer van deze tijd.
  Het is legale diefstal van mensen die net als ons naar de wc gaan, maar een heel rijk luxe leventje leiden over de rug van ons geldkoeien.
  Datzelfde geld voor politici die liever WEF programma schijnen te volgen. Schokkend!!!

 9. Lid van het WEF, mede oprichter Bilderberg groep, mede onderdrukker van de Nederlander, BELASTINGGELD VERSLINDER, totáál overbodig: het koningshuis!!

 10. Iemand die op een belangrijke dag als 4 mei uitspreekt "maak niet normaal wat niet normaal is" en vervolgens elke wet ondertekent die niet normaal normaal maakt is niet mijn 'staatshoofd'.

 11. In mijn opinie is deze koning niet voor zijn volk! Het feit dat hij akkoord gaat met tweespaltzaaing van zijn volk via huidige politieke praktijken maakt hem compleet onbetrouwbaar en een vriendjes politieke onbenul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *