Geen widgets gevonden in de zijbalk

Luister naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

19 gedachten over “‘Het gaat niet om ideeën, het gaat erom wie de macht heeft’ – Ongehoord Nieuwscafé”
 1. Ik denk dat de boeren wel gaan zorgen voor edn NEXIT. Het is iig de steen des aanstoots.. de bevolking moet het doen.. den haag is klaar.

 2. Als het leven je honderd redenen geeft om te huilen, laat het leven dan zien dat je duizend redenen hebt om te lachen

  Geef nooit op, je dag zal komen!

 3. Zeer goed gesprek, ik heb naar elke podcast geluisterd en naar elke aflevering van Ongehoord Nieuws gekeken, veruit de beste TV & Radio programma's uit de Lage Landen! Mijn favoriete aflevering was met Filip Dewinter, hopelijk nodigen jullie hem opnieuw uit na de zomer! Ik wens het hele ON team een fantastische zomer, veel groeten en veel respect! Op naar het volgende seizoen van Ongehoord Nederland!

 4. "het gaat tenonder aan wat het zelf heeft voortgebracht" Noemen ze cultureel Marxisme. Je weet wel, Frankfurter Schule.

 5. Waarom wordt alles een ‘crisis’ genoemd? Omdat dit woord ons laat denken dát er iets ernstigs, een soort van chaos, aan de hand is waar niet aan te ontkomen is én waar wij allemaal mee te maken gaan krijgen zonder zicht op een einde. Als je maar lang genoeg het woord ‘crisis’ hoort en leest dan ga je erin geloven. Dat heet cognitieve gedragstherapie! We moeten op onze hoede zijn, en dé opgelegde regels zijn er alleen om alles in goede banen te leiden. De regie heeft Den Haag op zich genomen, zij weten immers wát er goed voor ons, het volk, is. ‘Den Haag’ heeft hét allerbeste met ons voor, toch ? ! Dus eerst was er dé coronacrisis 🥷🏿😷💉, niet vergeten de nóg steeds voortdurende vogelgriepcrisis, dan dé Oekraïnecrisis 🇺🇦 versus 🇷🇺 Ruslandcrisis , 🦧Apenpokkencrisis, stikstofcrisis versus dé boerenopstand🫶🏽, lidmaatschap NAVO Oekraïne crisis, dé gascrisis, dé bezinecrisis, dé oplopende prijzencrisis……en wat er nóg meer aankomt….het woord ‘crisis’ wordt bewust gebruikt door dé MSM, om angst te zaaien. Het valt allemaal onder de noemer 🌐agenda 2030. Het creëren van chaos is dé manier om dit door te drukken. Ik ben bang dat er nog meer hele gekke dingen gaan gebeuren……. Ik hoop dat de FvD🏛 zich staande kan houden, want zij zullen de mond worden gesnoerd het zwijgen worden opgelegd. Binnenkort zal Thierry mogelijk 30 dagen spreekverbod voor de 2e kamer worden opgelegd. Dat wordt nóg harder werken voor de andere 🏛leden, zij zullen zich extra moeten inzetten om ‘dé stem ‘van Thierry te gaan vertegenwoordigen 🗣🫶🏽

 6. Als de overheid zo open de boeren elimineren, wie heeft r dan nog vertrouwen in die roverheid? Boeren voor proef, wij zijn daarna met wat aanpassingen aan de beurt

 7. Echt ambtenaren en bureaucratie van de coalitie kliek wég mét D666 élitaire betuttelend én opdring beleid oplichters én samen met de VVD. Elite yogamatjes kliek

 8. Nee wir haben es nich ge wusst. Super elite mensen met duizenden en duizenden milliarden dollars. Altijd zo geweest. Kijk maar eens naar Trump was de grote overwinning Al tijden.

 9. Chaos chaos chaos willen ze en anders niets duivels zijn het allemaal geld en macht zijn voor hun nummer EEN psychopaten zijn het

 10. Alleen Thierry Baudet heeft de juiste VISIE voor de Toekomst van dit land !!
  Word wakker en steun hem door lid te worden van FVD b!!

 11. Column; Leo Singor 28 juni 2022

  'Als we onze overheid moeten geloven, dan zijn de Nederlandse boeren momenteel hét stikstofprobleem in ons land. Volgens politiek Den Haag en al haar ‘deskundigen’ belasten hun koeien het milieu veel meer dan de bijna negen miljoen auto’s die dagelijks over onze wegen rijden, de ruim twaalfhonderd dagelijkse vluchten van en naar Schiphol en de vervuilende industrie in het Rotterdamse Botlekgebied; om er maar eens drie te noemen.

  Yeah right! En als klap op de vuurpijl vindt een deel van de Haagse coalitie dat de kolencentrales in Nederland tijdelijk harder moeten draaien, om op die manier gas te besparen wat dan gebruikt kan worden om de gasvoorraden voor de komende winter aan te vullen. En dat terwijl de kolencentrales in 2018 zo’n twaalf procent van alle CO2-uitstoot in Nederland voor hun rekening namen. Nog maar niet te spreken over ook nog eens de uitstoot van stikstofdioxide, zwaveloxide en kwik, wat zeer schadelijke gevolgen heeft voor de natuur en onze gezondheid.

  Terwijl onze boeren compleet uitgeknepen worden, is er wereldwijd één persoon die héél goed boert, terwijl er geen haan naar kraait! Miljardair Bill Gates is al een paar jaar bezig met het opkopen van grond en inmiddels de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten, terwijl hij zich op andere continenten ook nog eens grond toe-eigent. Alleen al in Noord-Amerika bezit de man inmiddels tweehonderdtweeënveertigduizend acres, wat gelijk is aan bijna achtennegentigduizend hectares. Als je dat omrekent, heb je het over bijna één miljard vierkante meter. Voor het plaatje: dat is bijna vierentwintig maal de grondoppervlakte van Nederland.

  Het is te bizar voor woorden dat één man zoveel landbouwgrond bezit en de achtergrond is officieel onduidelijk, maar er is een voor de hand liggend verband met de synthetisch voedsel producerende bedrijven waarin Gates aandelen heeft.

  Volgens het World Economic Forum (WEF) is dat synthetisch voedsel, samen met insecten, hét voedsel van de toekomst. En één plus één is twee, als je je bedenkt dat Bill Gates en Klaus Schwab dikke vrienden zijn en tot dezelfde club van mensen behoren die denken dat de wereld van hen is en dat ze alle vrijheid hebben om over het wel en wee van bijna acht miljard mensen te beslissen.

  Onze regering is er allang niet meer voor het volk, maar functioneert als een poppenkraam met WEF-oprichter Klaus Schwab als de grote poppenspeler. En omdat Nederland volgens de WEF-Agenda moet verstedelijken, met voor Europa belangrijke invoerhavens als Rotterdam en Schiphol, en we volgens diezelfde agenda allemaal aan de insecten en het synthetisch voedsel moeten, is het vanuit die optiek logisch dat de Nederlandse boer moet verdwijnen.

  Ik denk dat er een verband is tussen het bizarre Haagse overheidsbeleid ten opzichte van de boeren en het aankoopbeleid van Bill Gates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *