Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wil je meer weten over de cursus? Ga dan snel naar: https://www.studioparadiso.tv/event-details/het-emotionele-dna-prof-pierre-capel-8-delige-cursus

21 gedachten over “"Het DNA is emotioneel' leert Prof. Pierre Capel je in een 8-delige serie…”
 1. Dank je Pierre voor de uiteenzetting. Erg fijn je in Black box te zien. Jij was voor mij een rots in de branding in die afschuwelijke coronatijd. Erg bljj dat je nog steeds in beeld bent en ik hoop dat dit nog lang zo mag zijn.

 2. Weer zon bejaarde nepdokter!
  Ik wil onze nederlansse bejaarden eruit!
  Verraders 1e klas met hun knechtjes gedoe.
  Die bejaarden waren toch zo bang!
  Koekje van eigen deeg!
  Weg met die bejaarden!

 3. De volgende pandemie wordt denk ik de vogelgriep.
  De WHO heeft het nu al over pandemie onder dieren.
  Honden hebben al vogelgriep. Of is het dan de hondengriep?

 4. Wat had ik graag gekomen maar ik ben aan het werk op aangegeven dagen. Ik hoop dat Pierre nog eens een cursus geeft en dat het tijdig aangegen wordt zodat ik die dagen vrij kan houden.
  Wat een gave studio en wat een prachtig initiatief.
  Veel plezier

 5. Dat hondje blijft zo braaf zitten…. Wat hou ik toch van dieren ondervind ik… en ik hou van deze twee mannen praten… en waarheid horen.

 6. Het was o.a. prof. Pierre Capel die ons tijdens de Corona periode keurig informeerde over de PCR-test en het gevaar van de mRNA-prikjes. Hulde en dank hiervoor.

 7. Voor degenen die dit interesseert adviseer ik om ook naar Joe Dispenza te luisteren. Amerikaanse wetenschapper die hier veel onderzoek naar heeft gedaan.

 8. Klinkt wel heel interessant! helaas wel beetje te ver uit de buurt. Ben ook benieuwd naar fibromyalgie. Ik heb het zelf al meer dan 25 jaar. Dat het tussen je oren begint geloof ik direct. Voor mijzelf zeker. Maar dat besef kwam pas na vele jaren en is moeilijk terug te draaien. Ben er dus wel benieuwd naar of dat ook kan. Wordt dit ook nog digitaal beschikbaar gesteld?

 9. DNA is niet emotioneel, het reageert op emoties, kwestie van resonantie. Het DNA is dus zelf niet emotioneel. Semantische misser. Of clickbait.

 10. Emoties zijn ontladingen en ontkrachting van dieper liggende gevoelsbewegingen. Dat dit een effect heeft op onze hormoonhuishouding zal duidelijk zijn. De kunst is dus om op een goede wijze met onze emoties om te gaan zodat die dieper liggende gevoelsbewegingen weer tot rust komen en er dus ook weer een fysieke balans ontstaat. Dit begint naar mijn mening met kennis en inzichtoverdracht over hoe ons hele systeem werkt, dus de samenhang en samenwerking tussen gedachten/denken, emoties, gevoelens, de invloed van ons eigen verleden, ons individuele bewustzijn, de individuele bewustzijnslijn waaruit het bewustzijn ontstaat waarmee we geboren worden, ons lichaam, de omstandigheden, de onvoorziene gebeurtenissen en de bron waar al het leven uit ontstaat. Pas als we dit hele pakket meenemen zullen we in staat zijn om veranderingen aan te brengen in onze houding en gedrag… Als je eenmaal weet hoe het werkt ben je pas in staat om het te veranderen. Misschien leuk om eens hier naar te kijken http://www.blijvendanders.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *