Geen widgets gevonden in de zijbalk

https://devrijeomroep.nl/jaarjournaal​
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/Jaarjournaal-8.3.2-2.1Mbit-Master-1:e
HET (CORONA) JAAR JOURNAAL DEEL 2 | De Vrije Omroep DVO
BEZOEK HTTPS://DEVRIJEOMROEP.NL​ OM HET HELE PROGRAMMA TE BEKIJKEN

Het DVO Corona Jaar-Journaal is de hoeksteen van ons programma-aanbod. Hier vertellen we in 1 keer het hele verhaal met de belangrijkste invalshoeken over wat volgens ons niet klopt aan de wetenschap, de cijfers, de maatregelen en de hele bizarre situatie.

In 2020 is de reguliere media in een impasse beland waarbij ze niet meer bij machte zijn om hun onderzoekstaken te doen. Andere informatie dan de reguliere wordt geknepen en gewist. Op de bekende platforms zoals Google, Youtube, Facebook, Twitter kan men al sinds april 2020 niet meer vrij berichten. [ zie deze deze video op het nieuwe alternatief voor YouTube: Odysee ] Door deze informatieblokkade is het voor de meeste burgers onmogelijk om goede informatie te verkrijgen.

Uiteindelijk heeft deze blokkade er toe geleid om dan maar zelf het nieuws te verslaan en nieuwe wegen van verspreiding te vinden. Zo werden eerst 2 journaals vervaardigd in samenwerking met een andere onafhankelijke nieuwsorganisatie en toen die samenwerking stopte, is het hele programma in eigen beheer voortgezet (onderzoek, redactie en technische realisatie) en is daarvoor een nieuwe omroep organisatie opgericht die tot doel heeft om juist wel goede journalistiek te bedrijven en zo mensen van echt nieuws te voorzien. Wij proberen met onze zeer bescheiden middelen te doen wat de reguliere media niet kunnen en of niet mogen. Hopelijk kunnen we ze hiermee inspireren.

Meepraten? Ga naar Telegram (telefoon en desktop)
https://t.me/devrijeomroep_koffiecorner

Is 62 minuten in 1 keer te lang? Bekijk hier het journaal in 5 losse delen:

HET (CORONA) JAAR JOURNAAL DEEL 1:
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/corona-jaar-journaal_deel-1:7

HET (CORONA) JAAR JOURNAAL DEEL 2:
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/corona-jaar-journaal_deel-2:c

HET (CORONA) JAAR JOURNAAL DEEL 3:
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/corona-jaar-journaal_deel-3:0

HET (CORONA) JAAR JOURNAAL DEEL 4:
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/corona-jaar-journaal_deel-4:7

HET (CORONA) JAAR JOURNAAL DEEL 5:
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/corona-jaar-journaal_deel-5:5
(Dit deel werd door YouTube direct verwijderd)

$T€UN DE VRIJE OMROEP
Bent u boos en of voelt u zich machteloos om hier tegen te vechten? Ze verstrekken zelf de bewijzen voor hun ongelijk. Daarom zijn we dit gaan doen. Help ons om deze informatie samen te stellen en met iedereen te delen. Deel onze programma’s en steun ons zodat wij meer armslag hebben. De Vrije Omroep en het DVO Journaal kunnen uw hulp goed gebruiken. U kunt ons hier financieel steunen. Doe een donatie aan De Vrije Omroep ter attentie van onze penningmeester, Robin, o.v.v. Donatie DVO. Alvast hartelijk dank voor uw steun!
https://tikkie.me/pay/cf2ml3014dcuuumhlcp6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *