Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/24-03-2022/VPWON_1339239

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

17 gedachten over “"Het censureren van de Hunter Biden laptop-scoop door social media was beïnvloeden VS-verkiezingen"”
  1. Als de amerikaanse media neutraal waren had Trump de verkiezingen dik gewonnen, zelfs als je niet het hunter-laptopschandaal in acht neemt.

  2. In Nederland zijn de Pers, Universiteiten en Politiek ook al WOKE als de pest. En uitzonderingen worden zonder schaamte in de Racisten en of Wappie hoek gegooid.

  3. Het is een zooitje in de wereld. Ik zeg overal uit !!! Een soeverein Nederland met een eigen munt. Overzichtelijk en overal zelf voor zorgen. Daarnaast alleen handelsverdragen afsluiten !!! Klaar

  4. Op die laptop stonden emails waaruit bleek dat Biden een nauwe band had met de grootste criminele oligarch van Oekraïne genaamd Igor Kolomoisky. Hunter, de beruchte Cofer Black en een – onlangs veroordeelde – werknemer van John Kerry waren bestuurders van de Oekraïense gasgigant Burisma. Kerry loog voor het Senaat over zijn medeweten van de zaken van Hunter Biden in Burisma. Vlak nadat het Yanukovich-regime instortte, schreef het hoofd van Burisma, Kolomoisky-agent Mykola Zlochevsky, een miljoenenbedrag over naar een bank in GB. De Britten bevroren direct deze activa want ze wisten dat het zwart geld was. Burisma heeft namelijk eerst het geld naar obscure bedrijven in Oost-Europa gestuurd. Veel Oost-Europese landen staan bekend om corruptie en hebben erg lage regelgeving. De enige reden waarom men zulke sommen geld daar naartoe stuurt, is om het te witwassen. In 2014 markeerde ook de Deutsche Bank een soortgelijke miljoenentransactie van Zlochevsky’s bedrijven aan Kolomoisky's PrivatBank.

    Vlak nadat dit gebeurde, dus net na de staatsgreep in 2014 die de democratisch gekozen president Yanukovich omver wierp, trad Hunter toe tot Burisma’s bestuur. Burisma is beschreven als een groot geheimzinnig netwerk waarvan de controle en eigendom verhuld zijn. De vermoedelijke primaire eigenaar van Burisma was Kolomoisky, tevens het hoofd van de PrivatBank. E-mails onthullen dat Hunter Biden’s voornaamste zakenpartner in Oekraïne, die vermoedelijk ook een contact was van Joe Biden, een bekende frontman was van Kolomoisky. Er ontstond controverse over de authenticiteit van de mails, niet geheel onterecht omdat de bron 9/11-doofpotter Rudy Giuliani was, maar onafhankelijke onderzoekers hebben geconcludeerd dat deze e-mails wel integer waren. Kolomoisky, die zeer dicht bij president Zelensky staat, had vrijwel alle Oekraïense media in handen, gebruikte Privatbank om miljarden van Oekraïense spaarders te plunderen, financiert beruchte nazi-bataljons in het leger en privélegers om concurrerende bedrijven over te nemen en is beschuldigd van het laten uitvoeren van contractmoorden tegen bijvoorbeeld rivaliserende oligarchen.

    Een van deze contractmoorden zou heel goed de mede-eigenaar van Burisma kunnen zijn, die vermoord werd in een autocrash net voordat Burisma door Zlochevsky in het geheim over werd gedragen aan Kolomoisky. Zlochevsky’s andere bedrijven staan ook op hetzelfde adres als die van Kolomoisky. Volgens een partner van Zlochevsky betaalde Burisma Biden miljoenen via de PrivatBank, wat gestolen was van de Oekraïners. Burisma zou dus als een handig financieel doorsluiskanaal van een 'vieze' oorlog tegen Rusland hebben kunnen fungeren. De huidige president Zelensky is ook samen met Kolomoisky betrokken bij witwassing en kreeg in het geheim tientallen miljoenen van hem doorgesluisd. De toenmalige voorzitter van de Oekraïense nationale bank die achter de nationalisering van PrivatBank zat werd later trouwens in elkaar geslagen en haar huis, evenals haar schoondochters auto, werd afgebrand.

  5. De zoon van dé Amerikaanse president……marionet zul je bedoelen. Zijn dementerende toestand is precies dé reden dat hij daar is neergezet!

  6. Alleen in de VS? Waar waren de buitenlandse media, inclusief onze eigen onvolprezen NOS, toen de eerste berichten over de Laptop from Hell verschenen? Iedereen die het nieuws een beetje volgde wist vanaf het begin wat er aan de hand was, maar dit was blijkbaar te pijnlijk voor onze linkse 'als journalisten verkleedde activisten' om te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *