Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #230 van vrijdag 13 oktober is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-13

Met de versnelde afwikkeling van het toeslagenschandaal, worden gedupeerde ouders financieel gecompenseerd, maar doet dit recht aan alle schade die is ontstaan?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

Door Lee Martin

24 gedachten over “Hersteloperatie toeslagen volledig vastgelopen”
 1. Dus op dit tempo duurt het nog 400 jaar? Ik ga er vanuit dat er 60,000 cases zijn en ze dus 3,1 per week afronden.

  Ik denk dat Daan helemaal gelijk heeft, biedt ouders de Laurentienroute aan met het recht om later alsnog in beroep te gaan en tegen de staat te procederen. Die mensen zijn slachtoffers van de Staat en moeten recht krijgen. Het is schandalig wat deze mensen is aangedaan. Dieptriest.

 2. Als je problemen wilt creëren en persisteren gebruik dan politici. Wil je problemen oplossen gebruik engineers. Dat zei mijn leraar altijd.

 3. Schande … de regering wil een agenda voor de boeren, maar hebben zelf geen agenda ! Laat die verantwoordelijke personen boeten om de schulden op te hoesten !

 4. Laurentien route; brug slaan tussen slachtoffers en overheid, terwijl de overheid de brug opgeblazen heeft en al jaren aan het opblazen is.
  Hoe goed bedoeld ook, Laurentien, moet zich inzetten om de slachtoffers te beschermen tegen de overheid. Vaststellingsovereenkomst = een afkoopregeling = verlies van rechten als gedupeerde van overheidsbeleid. Zo ga je niet met mensen om.
  2 miljard aan belastinggeld aan advies-parasieten. Daar hadden we ook alle studenten hun studieschulden van af kunnen lossen.
  Wat een wan maatschappij. Het is een teringbende.

 5. Al 7 jaar ben ik in een geschil verwikkeld met de Belastingdienst betreffende toeslagenfraude. Als ondernemer sta ik nu buitenspel bij banken voor investeringen en Nederlandse investeringsmaatschappijen. Het lijkt overduidelijk dat de fraudemelding van de Belastingdienst gelekt is naar derde partijen. Hiermee maakt de Belastingdienst zich schuldig aan smaad, wat strafbaar is met gevangenisstraf. Om vervolging te ontlopen, proberen ze een vaststellingsovereenkomst te sluiten. Dit lijkt hun enige manier om het aantal aanklachten te verminderen en gevangenisstraf te ontlopen.

  De schade is al aangericht en onherstelbaar, en bovendien buitenproportioneel en ongekend. De eenvoudigste oplossing zou zijn om de getroffenen te compenseren volgens hun eisen en dat in de vaststellingsovereenkomst zetten, zodat we deze treurige episode kunnen afsluiten. Hun terughoudendheid werkt averechts; ze hebben al miljarden uitgegeven aan adviseurs, terwijl dit geld beter besteed had kunnen worden aan compensaties.

  Tot nu toe is slechts één miljard uitgekeerd aan getroffenen, terwijl de Belastingdienst ook nog eens meerdere miljarden heeft besteed aan derden voor hulp. Het lijkt erop dat ze alle mogelijke inspanningen verrichten om de getroffenen te vergoeden, maar dit werkt alleen tegen hun eigen belang om deze zaak snel af te sluiten.

  Het is tijd dat ze dit goed afsluiten.

 6. Gek he dat het één tering bende is, dat komt omdat het demissionair tering zooitje overal een tering bende van hebben gemaakt en geen verantwoordelijkheid nemen 🤮🤮🤮🤮

 7. 'Een teringbende' lijkt mij hét understatement van Millennium III. Het is onwaarachtig hoe Rutte c.s. a) zo'n giga probleem hebben gecreëeerd, en b) weigeren om een 'snelle oplossing' mogelijk te maken. Hetzij onbeschaamde onwil, hetzij verbijsterende incompetentie. Ik heb zo'n bruin vermoeden dat het om een combinatie van die twee gaat. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat dit stel clowns nog steeds in het zadel zit ? Want aan hun démissionaire status storen de dames en heren zich niet. Klungelen stoer door alsof ze het nog steeds voor het zeggen hebben. Wat volgens mij in de praktijk nog zo is, ook, niet tegengehouden door het huidige incompetente parlement. Nederland zou nog steeds een 'democratie' zijn ?!? Wat is daar dan zo fijn aan ?

 8. De Nazis vertrekken naar Brussel en Davos en het volk crepeert.

  En Willem Alexander en Maxima doen zich tegoed aan mensenvlees.

 9. Beschaving wordt bepaald door hoe je omgaat met de meest kwetsbaren in de maatschappij. Een overheid die dit zo doet werkt maatschappelijk ondermijnend.

 10. Het kan niet opgelost worden..want dan komt er wat naar boven wat het daglicht kan verdragen en de gaan koppen rollen..al met al eigenbelangen met een lul verhaaltje..zulke mensen mogen van mij gemarteld worden om de wel waarheid boven water komt

 11. ''Het is één grote teringbende…..''

  Zolang iedereen die daar in die zaal elke maand keurig hun riante salaris gestort krijgen, zal die teringbende er altijd blijven. Zolang 't ze zelf maar niet raakt en hun riante luxe leventje kunnen blijven voortzetten op kosten van de belastingbetaler.

 12. Hersteloperatie is écht niet de juiste benaming voor deze chaos die er gemaakt is de afgelopen 20? jaar. Zwartlakken wordt niet eens bestraft!! Onvermogen? Onwil? Als je het nu nog niet ziet, zie je het nooit!

 13. Dit is gewoon idioot dat het zo lang duurt, en komt nooit meer goed, waarom moeten die ouders zo omslachtig te werk gaan om hun schadevergoeding te krijgen…en die bedrijven en organisatie die dat allemaal moeten regelen, is het kassa, kost ons belastingbetalers goud geld, moet Rutte en Co dit niet uit eigen zak betalen….het is in Nederland heel gemakkelijk iemand te beschuldigen en te straffen, maar om je recht te halen is dat vrijwel onmogelijk.

 14. Niks is humaan in deze bedrijfs wereld! Alles is zakelijk geregeld geld verdienen en fouten zo snelmogenlijk afhandelen! Mensen hebben geen rechten als het aan Rutten licht en zijn onderdanen, JE MOET GEWOON JE BEK HOUDEN weet je nog die uitspraak van Rutten! De jeugdzorg is ook een web van ondeugdelijk heden! Nederland gaat veel te vaak buiten het boekje! We hebben een mensenrecht waar mensen naar toe moeten waar de bevolking hun gelijk kunnen halen maar veel mensen weten dit niet en het kost ook veel moeite en tijd waar je zo moe van word dat veel mensen die weg ook niet op willen of en kunnen! Dat wil nederland niet dus houden ze de mensen dom! Alles is een grote schande van bemoeienissen door de regelgeving en overheids (instellingen) (Bedrijven) waar ze hun geld mee verdienen! Het zelfde gebeurd nu met de illegale gender wetten! Kinderen worden misbruikt om zo maar goed te praten als er kinderen worden misbruikt! Maar die worden al misbruikt door volwassenen in allerlei opzichten!

 15. ToeslagenSchandaal
  Ja, als je zo graag in een EU zónder grenzen wilt leven.
  Dit geldt vooral voor RijkLinks.

  Dan moeten wij niet opkijken als heel, heel veel zielige WereldBurgers, via deze EU zónder grenzen, naar Nederland stromen om hier gebruik te maken van de Toeslagen.

  Het gevolg: ''Het is een grote teringbende''.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *