Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #212 van vrijdag 1 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-01

De herintroductie van zalm in de Rijn kostte in 25 jaar tijd meer dan een half miljard euro. De zalm kwam er echter niet mee terug. Hoe zit dat?

Desk: gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt, econoom Robert Valentine en wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker
Presentatie: Sanae Orchi

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#desinformatie #censuur #scp #zalm #rijn #kabinet #begroting #2024 #geld #financien

Door Larry Cobb

24 gedachten over “Herintroductie zalm in de Rijn volledig mislukt”
 1. Wat ik zo hoor is dat deugen belangrijker is dan dat het ook daadwerkelijk werkt (wist ik al maar het is weer een bevestiging). Ook al zijn er onderzoeken die bewijzen dat de maatregelen niet werken, dan nog gewoon met de kop door de muur.

 2. Elke x als de mens denkt de natuur een handje te helpen… Helpen ze het nog meer naar de klote. 1 oplossing ROEI DE MENS UIT… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. Klopt als een bus over die aalscholvers! Zouden gewoon van de lijst beschermde dieren af moeten ! Want ze slopen net zoals de Amerikaanse rivierkreeft volledige ecosystemen. Maarja de vogelaars zijn er blij mee

 4. Je had dit natuurlijk heel anders kunnen oplossen. En wat je zegt over belastingvangers… Die jongen werkt notabele voor z’n geld! Of was dat je nog niet opgevallen? Jij veranderd ook van ruimdenkend naar stereotypisch in 5 seconden. Tegenvaller…

 5. Om de Duitse stad Hagen flauw en onnodig te linken aan een legende als Nina Hagen maakt dat ik wederom afhaak van dit kanaal.

  Deze man heeft veel wikipedia-kennis maar is op sociaal vlak zeer bruut en dom. Heeft me al meermaals gestoord maar vandaag een punt erachter. Punt.

 6. Ze zijn bij Blaatbox niet wakker .
  Het experiment is geslaagd maar dat geven ze niet toe.
  De elite wil de rivier gebruiken om ons massaal te vergiftigen, omdat het net covid niet lukte.
  Doe onderzoek,wordt wakker!
  Tot Wefs!
  MeMe

 7. Fijn dat jullie aandacht besteden aan werkelijk natuurbeheer. Iets wat ik sinds de basischoolleeftijd belangrijk vond. Het is tenslotte de wereld waar we met ons allen in leven. Op de standaard propaganda is men alleen maar bezig met een voorgeschreven visie over stikstofverbindingen vanuit perverse belangen. Verder wordt men doodgegooid met onzin over klimaat waarbij de fascistische maatregelen de natuur kapot maken. Helaas gaat het grote deel van de bevolking daarin mee.

 8. Is het zo dat mensen te lang blijven hangen in oude gedachten gebaseerd op hoe het vroeger was? Omdat het een halve eeuw geleden slecht ging met de zeehonden heeft men ingezet voor een gezonde populatie. Prachtig en dat is gelukt. Nu er op elke zandbank duizenden zeehonden liggen lijkt men achter te lopen op hun visie van beheer.

 9. Grote onzin heeft de belastingbetaler onnodig veel geld gekost. Dat een paar van die idioten dat voor elkaar te krijgen om miljarden wat niks heeft opgeleverd laten wegstromen in het water.

 10. Rypke zou een stuk serieuzer worden genomen als hij zelf niet zou flauw zou zijn: ‘Nina Hagen is vernoemd naar Hagen’… Hoe flauw en off-topic is dat!
  En dit is niet de eerste keer dat Rypke bij een serieus topic zulke kinderachtige opmerkingen maakt.
  Dat is jammer, want hij heeft veel goed onderzoek gedaan, levert echt goed werk en goede bewijzen, maar hij zet zichzelf neer als een domme clown. Dan is het toch logisch dat veel media blckbx niet serieus nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *