Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_206/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_229/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

25 gedachten over “Heb jij al zin in jouw insectenburgen?”
 1. Schijf van 5. Zit ook vlees in is mij vroeger op school geleerd. Ik verander niet en pas me niet aan zoals ze willen. Ga dan zelf wel bijv kippen fokken voor het vlees.

 2. Het gaat al helemaal niet over ons klimaat ! Ons klimaat wordt nl sterk geterroriseerd dmv chemtrails die we zo overvloedig zien, waardoor ons dit dictaat vh Wef ons wordt opgelegd!

 3. Denk je niet dat de frikandel en McDonalds etc en al dat afvalvlees niet de voorlopers zijn van dit agenda Thierry ? Het verlagen van de walgingsreactie is al een tijdje aan de gang

 4. Wat ik vaak hoor ( ook door Dries) is dat het een transitie naar veganistische voeding, maar insecten zijn ook dieren dus niet vegan. Dus dat is ook een drogreden.

 5. U vraagt: ''Heb jij al zin in jouw insectenburgen?'' Nee daar heb ik geen zin in! Door parasieten kan men ook zich gevaarlijker gedragen door dat ze in de hersenen komen zitten. Dan denk ik en vraag aan mezelf: ''Heb jij in meer plantaardig?'' Ja dat wel! Landbouw boeren zijn zeer belangrijk.

 6. Het enige wat helpt is gaan stemmen en die woke groene linkse politici naar huis te sturen in europa op 6 juni, maar als je conservatief bent dan ben je natuurlijk ook heel erg met het milieu bezig, insecten eten is een goede manier om van afval stromen hoogwaardige eiwitten te maken.En daar is op zich niets mis mee.

 7. Vanguard, BlackRock, Rothschild, Rockefeller, Walton, zomaar wat namen ? Nee, zij zijn dé allerrijksten, zij hebben geld, en geld is macht‼️ Zij bepalen de politiek, want wie betaalt, bepaalt ! Dé grote multinationals bepalen straks wat wij gaan eten 🍽🪳🪲🪰🐜

 8. Sinds Corona wordt er nog steeds gebruik gemaakt van cognitieve gedragstherapie. Gedragswetenschappers zijn er dagelijks druk mee om dé media te infiltreren met hun boodschappen. Dé boodschap ‘je doet het voor de ander’ is niet voor niets gebruikt.
  Er wordt constant de nadruk gelegd op sociaal zijn want wie wil er nu A-sociaal zijn, niemand toch 🤷🏼‍♀️🤷🏻‍♂️🤷🏾‍♀️🤷‍♂️

 9. EU onderzoeksrapport uit 2015 (gelezen op EU website) wees uit dat 80% van deze 5 insecten soorten PARASIETEN heeft die gevaarlijk zijn voor mens en dier!! Vervolgonderzoek was NODIG aldus dit onderzoeksdocument. (GA zelf zoeken en lezen, echter WAT ik wil lezen op EU website is vaak moeilijk te vinden. Alsof het de laatste paar jaar beter weggestopt wordt onder allerlei lagen 'onzin' waar ik niet om vraag.
  WAT hebben ze hiertegen gedaan dat de parasieten uit die insecten verdwenen zijn dan??? Gif gebruikt?? Chemicals?
  Het wordt vast allang door ons eten gemengd zodat we alvast kunnen wennen aan de smaak……..
  Het brood wat ik jarenlang (ook) at is niet meer te eten.
  Het smaakt naar afwasmiddel. (?? Ik weet Het niet te omschrijven) Het dure ham wat ik lekker vond op juist dat brood smaakt naar (vieze) noten. (??)
  De altijd zo lekkere combo van dat brood en dat ham is zooooo vies. Paar keer nieuwe gekocht, smaakt blijft verschrikkelijk. (Niet bij onze bakker te krijgen btw, dus Appie/Plus/Jumbo. Paar ovale plakjes per pakje brood. In Duitsland hebben ze de lekkerste, waar ik het meestal haal. Is Roggebrood, lichte, niet dat donkere.
  Tarwe eet ik niet, te zwakke graansoort, dus te veel pesticiden nodig voor een goeie oogst.
  Ouderwetse Groningse SPELT brood eet ik ook vaak. Harde graansoort, opvreters/schimmels kunnen bijna niet doordringen tot de kern, dus weinig/geen pesticiden nodig.
  Ik was bij de MC Donald's met kleinkinderen na een middag zwemmen. We komen er bijna nooit, maar ik weet hoe de BM met smaken. JAKKES, wat hebben ze daarmee gedaan zei ik tegen hubby In de prullebak beland, kom er nooit weer. BAH.
  Wie weet WAT we eten zonder het te weten.
  Een onderzoek in de USA wees uit de afgelopen week, dat in verschillende merken voedsel fertility vernietigers zitten. WEF clan wil mensen ONVRUCHTBAAR hebben. (Epoch Times melde dit, ook altijd bronvermelding en ze vragen altijd om een reactie bij diegene waar het artikel over gaat, top krant/eigen internet TV/nieuwsbrieven/YT kanalen zoals Facts Matter, Cross Roads, Epoch TV, China in Focus)
  Onvruchtbaar (geslachtsveranderingen woke bs opdringen aan kleuters, raibowflag bs zijn er ook een onderdeel van) Want, tja, de wereld is overbevolkt he volgens die WEF clan.(WEF/NGO'S/Big Pharma (prikkies) Multinationals (als Unilever, Heineken, die zaten ook bij WEF in Davos) en al die WEF puppets in onze regering, de Young Globalist Leaders als Rutte, Macron, Trudeau etc etc)
  WAT ETEN WE VANDAAG??. Uit eigen tuin/kelder/diepvries met zelf gefokte, gezond stukje kip, spiegeleitje/omelet van eitjes van eigen kippies maar weer.
  Gelukkig hebben we hier een grote tuin en lap land. Eigen food verbouwen en goed opslaan. We gaan zo weer planten/poten/zaaien.
  Insecten om livestock te vervangen kost MEER water, meer gas (insecten soorten die ze willen gaan dood in de kou) en meer van van alles. ONDERZOEK hiernaar is ook te vinden btw.
  Het gaat puur en Allen om controle over ons voedsel!!
  Immers……..CONTROL FOOD = CONTROL THE PEOPLE!,
  We moeten de straat op met ons ALLEN mensen.
  EU (ongekozen vd Leyen is ook een WEF popje) is evil, niet goed voor we the people, Het klootjesvolk!
  STEM RECHTS AUB in Juni. Gaat de afgang van humanity minder snel en kunnen we onze landen terugpakken van de evil elite.
  Climate change is BS. Climaat veranderde altijd al en zal altijd veranderen. Een heel klein beetje maar per tig tig tig jaar. Onze planeet is zoooo green dankzij CO2!!
  We ademen CO2 uit!!, Mother Nature heeft ALLES perfect geregeld hoor. Ook ons immuun systeem. Big Pharma troep niet voor nodig.
  Sorry, ik ben boos. WAT voor slaven leven krijgen mijn kleinkinderen van nu 4 en 5 jaar?? Werken voor credit points? Alleen mogen 'kopen' WAT, waar, wanneer door die evil elite besloten? CO2 footprint? Digital wallet en digital 'currency'?? ROT OP ZEG.
  Eet die insecten troep zelf evil elite. Maar zij krijgen hun echte, goeie vlees wel hoor!!!
  Melk en vlees uit labs, gekweekt van cellen van dieren en mama cellen voor melk. Koeien mama (borst)cellen? Bill Gates kochi in 2022 zo een lab/fabriek. Tsssss.
  Ik wil echt vlees en echte melk zonder Dioxine, mRNA prikkies in onze livestock.

 10. Allemaal onderdeel van een depopulatie agenda. Voedsel schaars maken en beheersen, rantsoeneringsmaatschappij obv social creditscore/cbdc. Afhankelijk maken en verzwakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *