Geen widgets gevonden in de zijbalk

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Ongehoord Nederland

20 gedachten over “Harm Beertema (PVV) over afglijdende staat van basisonderwijs NL: "Worden aan alle kanten ingehaald"”
 1. Wanneer dacht die meneer dan dat het leuk was op school ? Woordjes stampen maak de kinderen nog gekker !!! Gewoon spelende wijs leren. een oud gezegde iets met vliegen en stroop

 2. Harm heeft 100% gelijk,maarja is van de PVV dus deze zeer intelligente en sociale man zal nooit serieus genomen worden door de walgelijke (s) linkse kliek die kinderen liever leren over transgenders,asielzoekers te verwelkomen,ramadan en andere onzin die NIETS te maken hebben met leerstof die wél belangrijk is 😡

 3. Beeldschermen eruit! Het hypno effect van de beeldschermen levert op dat kinderen (en volwassenen) hun kritisch orgaan niet meer fatsoenlijk kunnen gebruiken.
  Leuk is helemaal goed, motivatie komt terug als leerkrachten zelf weer les gaan geven ipv dat de digijuf dat doet. Het schoolbord moet terug net als de hartgedragen mensen voor de klas.

  Onderwijs op resultaten afknijpen zoals Wiersema voorstelde werkt averechts.

 4. Tja een paar jaar terug werden er duizenden reguliere en diplomeerde leerkrachten ontslagen door de schooldirecties en besturen. Allemaal gedaan om zwaar gesubsideerde zijinstromers neer te zetten zodat er honderden miljoenen voor schooldirecties en besturen overbleef wat driftig werd verdeeld op een slinkse wijze. Interesseert het die hufters nou wie er voor de klas staat….zij hebben geld genoeg om hun dochtertjes en zoontjes privé les te geven.
  Tja allemaal mogelijk gemaakt onder VVD, CDA, D'66 maar ook PvdA bewind. En het gaat gewoon door tot op d edqg van vandaag. Zijinstromers i.p.v. reguliere leerkrachten. Je kan stellen iemand met een scooterrijbewijs als buschauffeur laten werken 😂

 5. De regie moet terug naar de fraters. 1 uit zijn slof schietende geestelijke en de volgende dag is er niemand meer die een telefoon bij zich heeft.

 6. Een jaar of 15 geleden heb ik eens tegen het nageslacht gezegd "Besef goed dat jullie de laatste generatie zijn die fatsoenlijk onderwijs hebben gehad, dus verknal het nu niet".
  Helaas heb ik ook daarmee gelijk gekregen. Zelfs de lagere scholen hebben ze vernuekt. Als je momenteel een universiteits diploma wilt moet je zorgen dat je 1000 Douwe-Egberts punten hebt.

 7. Ja, de teloorgang van het onderwijs is duidelijk zichtbaar. Basisschool, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs en universitaire opleidingen. Indoctrinatie en valse voorstelling van zaken. Ik denk dat het voortdurende cyclus is. 👍🏻🤝🏻🇳🇱

 8. Beste docenten en ex docenten.
  In de geschiedenis zie je altijd op alle geledingen in de maatschappij golfbewegingen straks gaat de wal het schip weer keren.
  Ja,
  daar hebben we nu op dit moment even niets aan.

 9. Ik ben 60 en kan beter rekenen uit m'n hoofd dan alle jeugd met een telefoon.
  Deze, en waarschijnlijk de vorige generatie ook, zijn niets waard als het gaat om een aanwinst voor je omgeving en land te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *