Geen widgets gevonden in de zijbalk

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Ongehoord Nederland

18 gedachten over “Han geëmotioneerd na lezen reacties op reportage “Ik kan wel janken zo blij ben ik met de reacties””
  1. tientallen miljarden naar asiel, buitenland, ontwikkelingshulp ver van huis, maar hier moet een man met een geamputeerde been gewoon een jaar in een busje wonen. Dat krijg je als je op WEF/EU globalisten stemt

  2. En dan vindt de (r)overheid’t gek dat mensen ze uitkotsen? Dat m.i. criminele tuig moet zich kápót schamen hoe ze met autochtone burgers omgaan!!

  3. Ik hoorde vandaag op de NPO dat het aantal daklozen is gedaald. Dit werd meteen tegengesproken door de organisatie van “Housing first”. Maar verder, gaaf landje.

  4. Het welzijn van een geheel van samenwerkende mensen is des te groter naarmate de enkeling minder aanspraak maakt op zijn eigen prestaties.
    *Rudolf Steiner

    Stel geen vragen en je zult geen leugens horen. 22 november a.s. kun je je uitspreken🖍

  5. ON is echt de heste omroep in het hele voornamelijk foute omroepbestel. In deze reportage blijkt voor de zoveelste keer dat rechts beter voor de mens is dan links!! Als ON wordt verwijdert dan roep ik op om massaal de NPO te boycotten en massaal brievennte schrijven dat men niet keer wil betalen voor de NPO!!! Voor mij mag ON hetzelfde doen als GBNews wat een daverend succes is.

  6. waarom gaan jullie niet naar den haag met Han als cadeau. en daar laten zien aan rutte en zijn kornuiten wat ze aanrichten.. leuk een taart maar hij zit nog steeds in een bus… dus ON ga met hem naar de regering en laat zien wie Han is… daar bereik je misschien meer mee… bij die schaamteloze koppen daar in den haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *