Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #228 van maandag 9 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-09

In het Midden-Oosten is het geweld dit weekend opnieuw hard opgelaaid. Wat weten we over de aanval van Hamas op Israël?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

10 gedachten over “Hamas dringt Israël binnen en richt bloedbad aan”
 1. Ik ben een groot fan van Gideon en ik ben het voor het eerst niet eens met Gideon. Hamas is een terroristische organisatie die gesubsidieerd wordt door Iran. In Iran leren ze kinderen van 3 jaar al om Joden te haten. Het enige wat Iran wil is Israel vernietigen. De God van de Bijbel roept ons zeker op om een kant te kiezen en zal ons daar ook op oordelen.

 2. In coming Neurenbergtrial it will be difficult to establish if people went with the program knowingly for a worldwar III depopulationagenda and how much they contributed to that Also the use of chips indocctrination blackmail extorsion how efficient was that and how much dit it contribute to the damage done

 3. Stelling: Israël liet de aanval welwillend toe om vervolgens het gehele Palestijnse gebied te veroveren.

  Gezien ze al een dag later 300000 reservisten hebben gerecruteerd om de Gazastrook over te nemen.

 4. Hij gaat wel erg gemakkelijk voorbij aan de haat tegen joden, die al begon in de Bijbel met Haman. Ze zijn de eeuwen door altijd gehaat, niet om wat ze deden, maar gewoon om hun jood zijn. Zelfs als alle joden uit Israel zouden vertrekken, dan zouden de Palestijnen nog roepen om de dood van de joden.

 5. Je kunt alle gebeurtenissen omdraaien. 9-11, false flag, ukraine false flag, en deze aanval . Prima. Maar als blijkt dat de false flag zelf een false flag is. En waarheid harder is dan je beseft? Tja. Dan wordt je met een false flag wakker. En wens ik je succes.

 6. Heel goed dat jullie Drs Kees van de Pijl hebben uitgenodigd.
  Deze man weet veel.
  En is wijs..
  Blijf neutraal.
  Goede observatie.
  En Vrede.

 7. "Kees jij heb dit dossier gevolgt, kun je nog even kort toelichten wat er precies is gebeurt"

  Kees: "Hamas heeft een actie uitgevoerd op Israelisch grondgebied en gijselaars genomen en dat gijselaars-nemen dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat, wat in de berichten niet wordt genoemd, het de zoveelste keer is dat Israel de Gaza strook bombardeerd"

  Zoals Kees het verwoord lijkt het net alsof de actie van Hamas een directe reactie is op een bepaald bombardement door de Israeliers.

  Maar over welke bombardement heeft Kees van de Pijl het hier precies?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *