Geen widgets gevonden in de zijbalk

Arnold Karskens en Henk-Willem Smits schreven een boek over Guus Kouwenhoven, een van de ergste naoorlogse oorlogsmisdadigers van Nederland. In de jaren negentig verdiende hij miljoenen door in samenwerking van dictator Charles Taylor van Liberia te handelen in hout en wapens. In een boeiend boek wordt beschreven hoe een gewone jongen uit een keurige wijk in Rotterdam verandert in een warlord in een huiveringwekkende burgeroorlog. Tegen de achtergrond van kannibalisme en massaverkrachtingen verdient het oliemannetje een fortuin – maar in de langste Nederlandse rechtszaak van de geschiedenis wordt hij toch veroordeeld.

4 gedachten over “GSAV – General Pussy”
  1. Ik wist niet dat er zulke zielige mensen bestaan dit soort info. ook volgen (gezien sommige reacties = comments) Wow…
    Begin nu te begrijpen waarom dit nog steeds doorkalft. Huilen met de kraan open.

  2. Frans Timmermans en zijn maffia vriendjes van de EU zijn massa-moordenaars. Gratis geld bieden in samenwerking met de Soros ngo's maken die massale verdrinkingen mogelijk. Dan nog maar te zwijgen van de talloze Europese slachtoffers van beroving, geweld, verkrachting en moord.
    Zijn maffia vriendjes van de EU staan oorlogstaal te verkondigen in de Oekraïne waar veel slachtoffers daar ook niet om hadden gevraagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *