Geen widgets gevonden in de zijbalk

In het debat over de Europese top wringt demissionair premier zich in allerlei bochten om de kritische vragen van Pepijn van Houwelingen niet te beantwoorden. Hoe ver willen we gaan in deze oorlog, hoe zit het nu precies met Nord Stream?

Bekijk deze video en oordeel zelf!

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

19 gedachten over “Grote trukendoos van Rutte, wil geen antwoord geven op vragen Van Houwelingen (FVD)”
  1. jullie land is compleet naar de klote geindoctrineerd … groetjes vanuit Costa rica .. zooi kanslozen uit een unilever mentaliteit .. vol met capitalisten die straks hun kindjes naar de gehakt molen sturen.. jullie daar zijn ziek … in MExico zouden ze zulke mensen onder de bruggen hangen … in hawaii branden we je in een cane field … maar in nederland stemmen we op zulke narsisten .. ben gelukkig blij dat ik daar niet leef.. wat een zooi

  2. Ik snap werkelijk niet dat Rutte zo lang aan de macht kon zijn, dat er zoveel mensen achter hem staan, dat er zoveel mensen nog zo blind kunnen zijn. Kijk alleen al naar zijn antwoorden. Kom op zeg. Als je nu nog achter hem staat dan ben je of totaal verknipt of je behoort zelf ook tot dat clubje landverraders.

  3. Pepijn, je bent geweldig. Ik heb je ontmoet in februari in 2023 in Portugal. Nederland is knettergek geworden. Gelukkig ben ik weg.

  4. Het is inderdaad kafka-like how Rutte plays this out. Een bananen republiek spreker zou het better doen. Wel, zeer goed betoog Pepijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *