Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/absoluut

”Grondrechten zijn absoluut!” zegt Hoogleraar Mensenrechten Cees Hamelink…

“In heel veel gevallen werd door de rechter gezegd…ja, het is wel zo dat er sprake is van ongelijke behandeling maar het is niet onrechtmatig. En dat is heel belangrijk. Dat je kunt vaststellen dat er een grondrecht is geschonden en dat je toch zegt…maar dat is niet onrechtmatig. Dat is wel heel wonderlijk want een grondrecht is natuurlijk een absoluut recht. Anders is het geen grondrecht. Dan moet je het een andere naam geven. Je kunt niet een beetje een grondrecht hebben, net zo zeer als dat je niet een beetje zwanger kunt zijn, je bent het wel of je bent het niet” opent emeritus hoogleraar Cees Hamelink de korte lezing in de BLCKBX studio.

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   – https://t.me/blckbxtv

Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:

8 gedachten over “”Grondrechten zijn absoluut!” zegt Hoogleraar Mensenrechten Cees Hamelink…”
 1. Iets over de rechters die steeds de kant van de overheid kiezen. Ik heb dit verschijnsel al meer dan 20 jaar geleden vastgesteld. Ze hebben de rechters omgekocht of bedreigt of intimidert waardoor ze steeds de onrechtvaardige beslissingen namen op zeer belangrijke maatschappelijke vragen. De beste voorbeeld was de betaalde pensioen VUT premies die miljoenen werknemers soms meer dan 30 jaar lang hebben betaald. En bij afschaffen van deze regeling ging al geld naar pensioenen fondsen in plaats naar mensen. Avv met voorop Martin Piekaart spande de rechtszaak met overweldigend bewijs , maar de rechter koos de kant van ABP. Dit heeft des tijds voor mij persoonlijk betekent einde van de vetrouwen in rechts systeem en het feit hoe cortupt en onrechtvaardig de rechtsmacht is. En er volgden honderden andere gevallen waarbij het zelfde patroon te zien is. Dit hebben ze ook met vakbonden gedaan, intimidatie , bedreiging zodat vakbonden in Nederland dood zijn. Wat alle deze vervloekte rechters hebben vergeten dat boven alle rechters is de enige rechter die al macht en kracht heeft en dat ze of geloven of niet ooit door de rechter zullen geoordeeld worden. Moge almachtige ze en hun nakomelingen vervloeken op deze wereld en hiernamaals.

 2. De grondrechten zijn absoluut , en niemand niemand kan daaraan tornen, anders is er geen sprake van grondrechten. Er zijn 23 grondrechten en onder artikel 11 is onaantastbaarheid van het lichaam. Het artikel verbiedt dwangbehandelingen zoals vaccinatie , bloedtransfusie en het gedwongen toedienen van voedsel. Dus de regering en de instanties eromheen als GGD en RVIM misbruiken hun competenties en via alle manieren en de mainstream media proberen de zelfbeschikking te ontnemen. Niet intrappen en wordt niet bang. Het is jouw recht en als je zelf overtuigd bent en wilt om gevaccineerd te worden dan moet je vooral doen maar niet omdat je bang bent om je baan te verliezen of geen toegang te krijgen tot de openbare ruimtes. In het kort ze spelen op onwetendheid ,bangmakerij en intimideren van mensen. Wat nu gebeurt in de tweede kamer dat ze via de meerderheid en de omgekochte partijen als PVDA en GroenLinks via de noodwetten onze grondrechten beperken en ontnemen is puur misdaad en ooit de verantwoordelijke zullen zich voor deze misdrijf verantworden.

 3. Grondrechten zijn niets waard als ze zo makkelijk geschonden kunnen worden met trucjes en door een simpele meerderheid in de kamer ter niet worden gedaan.

 4. Sukkels met jullie domme gelul en gewandel door de stad en ook jullie relschoppers en al dat gezeik over liefde en geen dictatuur.
  Ga eens praten met verpleegkundigen in een ziekhuis of verpleeg en verzorgende in een verpleeghuis ,en kom er achter wat er echt aan de hand is.
  Maar nee dat gaan jullie natuurlijk niet doen want jullie denken alleen maar aan IKKE IKKE IKKE en de rest kan stikken.Ik kan dit niet ik kan dat niet ik wil dit ik wil dat ik wil het zo ik wil het niet anders enz enz

 5. Het wordt hoog tijd dat de afgeknepen horecagelegenheden zelf het heft in handen gaan nemen. Ze hebben in het begin van déze absurde periode de maatregelen braaf opgevolgd en dit is dé beloning 👹.
  Horecaondernemers wachten in spanning af of en welke strengere maatregelen op hun af komen. Binnen het OMT wordt gesproken over de terugkeer van de zitplicht en beperking van de sluitingstijd. „Als dit doorgaat, is dat de nekslag voor veel horecazaken”, meent de Amsterdamse horecaondernemer Michel Pais.
  De pretparken en dierentuinen ontsnappen ook niet aan de deugcode want de kids moeten het ook gaan voelen, zodat zij overstag gaan om tóch die prik te nemen. Het is een smerige manier, chantage. Kijk naar wat er met “dansen mét Jansen” is gebeurd ! De prikdwang wordt steeds duidelijker op de man/jeugd gespeeld, niet geprikt, jammer, dan volgt uitsluiting.
  Laat dát nu net dé trigger zijn bij de jeugd, zé willen niet opvallen door afwijkend gedrag, ze willen “onzichtbaar” blijven. Zich één voelen door dezelfde kledingkeuze, haardracht.
  Het is een psychologische tactiek, heel bewust uitgevoerd. De kids zijn coronamoe, en dat moet ook want anders zijn ze niet gemotiveerd 👉🏼💉👈🏼

 6. Ik ben het er niet mee eens maar ik kan me wel iets voorstellen bij de gedachte. Mensen moeten in gelijke gevallen gelijk behandeld worden. Ik kan me iets voorstellen bij de gedacht dat de rechter zou redeneert dat ongevaccineerden niet gelijk zijn aan gevaccineerden en daarom ook ongelijk behandeld mogen worden. Tja, daar ga je met je grondrechten, regelrecht het afvoerputje in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *