Geen widgets gevonden in de zijbalk

De kaarten met groen en wit gekleurde vlakken over Stikstof blijken alleen maar over landbouw te gaan. Andere bronnen, zoals fabrieken, snelwegen, luchthavens, schepen, etc. worden totaal buiten beschouwing gelaten.

Barbertje moet hangen, oftewel de landbouw is de sigaar. Hun wordt de complete schuld op het bordje geschoven.

Uit: voorlichten door RIVM over regionale stikstofdoelen
16 juni 2022
Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

15 gedachten over “Grinwis (CU) krijgt boven tafel dat RIVM uitsluitend landbouw bekijkt en helemaal NIET naar de rest”
 1. NIEMAND GELOOFT DE SPROOKJES UIT DEN HAAG MEER!!!
  MENSEN WORDEN MASSAAL WAKKER!!

  HET KLOPT NIET!!!

  EINDE OEFENING VOOR RUTTE

 2. Iedereen die het RIVM de schuld geeft, deels waar, maar vergeet niet dat deze in opdracht werkt van RutteKaag en co.
  Zolang D66 en VVD in de coalitie zitten gaat alles mis. Ben blij dat het CU en CDA eindelijk eens een klein beetje tegendrukken, niet dat ik zo'n fan van hun ben maargoed, alle tegendruk is goed nu. En een deel van de VVD zelf ook trouwens. Het zal toch godverdomme eens tijd worden dat er volk wakker wordt daar. Die hebben een goede diepe slaap gehad zeg, nondeju.

 3. hun opdracht is. boeren weg werken. zodat er woningen kunnen komen. zodat er nog meer.ellende kunnen importeren.

 4. In den Haag beweren ze nu dat de koeien voor meer vervuiling zorgen, dan het verkeer op alle wegen in Nederland. Aan allen die dit geloven het volgende: Sluit je op in je garage met een draaiende motor, deuren dicht doen. Dan sluit ik mij ook op in mijn garage maar dan met een koe. Dan praten we morgen verder. Fijne dag verder allemaal.

 5. RIVM is een sjoemelbedrijf!
  RIVM is niet onafhankelijk en er zeker niet voor de mensheid.
  RIVM is een staatspropaganda bedrijf.
  Ik snap niet dat die medewerkers gewoon 's avonds lekker kunnen gaan slapen…..

 6. Wow.. Gewoon wow.. We mogen niet meer reizen, niet meer wonen, niet meer eten en er ook nog eens niet tegen protesteren.
  Wanneer was de slavernij ook alweer afgeschaft?

 7. inderdaad, ze gebruiken dus een "model" waarin alleen degenen die onze regering wenst weg te pesten voorkomen, de boeren…. de grootste stikstof bronnen in onze omgeving zijn: Schiphol, havens van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen ( GEEN stikstofprobleem in België !) en als allergrootste het Ruhrgebied ( waarvan de stikstof ook bij een overheersende WESTENWIND zoals wij die hebben alleen maar binnen de grenzen van Nederland neerslaat zeker????? Duitsland heeft namelijk ook GEEN stikstofprobleem !) dus is ook dit geheel van het RIVM gebaseerd op idiote fantasieën….in opdracht van het Kartel dat van de boeren af wil, maar de grootste stikstof uitstoters lekker door laat gaan… mja er is GEEN probleem, planten houden namelijk van stikstof en wij mensen ook, veruit het grootste gedeelte van onze atmosfeer bestaat eruit…

 8. Sjonge wat een vage reactie van het RIVM zeg, met een hoop gehakkel en bewegingen. Ik ben wel eens benieuwd wat een bodylanguage expert zegt van deze beelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *