Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van DWIV #2 van vrijdag 3 mei 2024 is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/dwiv-2024-05-03

Nadat de Amerikaanse staten Louisiana en Oklahoma wetgeving introduceerden tegen globalistische organisaties als het WHO en het World Economic Forum volgt nu ook de staat Florida. De tafel is van mening dat Nederland dit voorbeeld zou moeten volgen.

Kijk de volledige uitzending terug:
➡️ https://www.blckbx.tv/livestreams/dwiv-2024-05-03

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#DWIV #DeWereldIsVierkant #DeSantis #Florida #WEF #WorldEconomicForum #WHO

12 gedachten over “Gouverneur van Florida Ron DeSantis ageert tegen WEF en WHO; krijgt dit navolging in Europa?”
 1. En wie is Desantis? Beetje afleiding zodat het volk weer tevreden is, daarna lekker verder met de agenda. Mensen kiezen tegenwoordig voor een gemakkelijk en lui leven met veel technologische hulpmiddelen, als we massaal kiezen om voor ons zelf te zorgen ipv te laten zorgen, dan stopt deze club vanzelf. Wil je er niet aan mee doen? Dan dien je zelf een stap te zetten en niet te wachten tot een ander je komt helpen, want dat is precies wat overheden en het WEF willen.
  Bouw bruggen in plaats van kloven, koop zoveel mogelijk lokaal en help elkaar zonder er wat voor terug te verwachten, dat is de echte verbinding. Niet een of ander praat clubje hier op internet die alleen loopt te roep toeteren 🙂

 2. Na zwaargewichten Bruls en Timmermans eindelijk één die wel verstand van zaken heeft en ja ik mag het zeggen ik heb ook overgewicht ❤🎉

 3. De basis van al die post Wo2 opgerichte super nationale organisaties is Rooms katholiek , ook zeker van de EU.
  Dit is heel makkelijk aan te tonen.

 4. Gelet op de bijbelse tijdslijnen leven we nu duidelijk vlak voor de Wederkomst en Het Koninkrijk van de Here Jezus die als Koning Der Koningen zal gaan regeren vanuit Jeruzalem.

  Vanaf Adam berekend tot aan de dood/opstanding van De Here Jezus is 4000 jaar. Dat is na te berekenen vanuit de geslachtslijnen. Vanaf de dood/opstanding van De Here Jezus tot nu is vrijwel 2000 jaar. Opgeteld kom je dan ongeveer op 6000 jaar uit.

  Vanuit Genesis hoofdstuk 6 vers 3 lezen we dat God de mensheid 120 jubeljaren geeft. Een Jubeljaar is 50 jaar volgens Leviticus 25 vers 8. Doen we 120 maal 50 komt men uit op 6000 jaar.

  Het moge duidelijk zijn gezien de gebeurtenissen in de wereld dat het dichtbij is en tot aan de wederkomst alles erger en erger zal gaan worden.

  En vlak voordat De Here Jezus terug komt dan zal de Olijfberg in 2-en splijten zoals men kan lezen in Zacharia 14 vers 4. En toevallig of niet loopt er ook een breuklijn onder Jeruzalem. En dat werd al ruim 2500 jaar geleden geprofeteerd.

  En om Jeruzalem zullen de volkeren gaan strijden lezen we in Zacharia 12 vers 2. God zal hoogst persoonlijk Jeruzalem als een zware steen voor de wereld laten zijn. Zacharia 12 vers 3.

  Het Koninkrijk komt eraan. En alleen geloof in De Here Jezus als Zoon van God kan je doen behouden en je brengen tot de eeuwigheid! !

 5. …en toch neemt DeSantis geld aan van WEF Globalisten. Wie deze man heeft gevolgd weet dat hij ook niet zuiver is.

 6. Er dient een zekere diversiteit te zijn in de Ecology en ook de Economy.
  Zo is de wereld nu eenmaal ontworpen

 7. WORDEN WE AL EENS WAKKER, EIGENWIJZE NEDERLANDERS? WAT MOER ER NOG MEER GEBEUREN? Want de HEER, de enige GOD die het universum met de aarde en het uiterst complexe leven daarin heeft gemaakt, heeft een twist met u, met de inwoners van dit land, omdat er geen trouw, en geen weldadigheid, en geen kennis van God meer is in het land; maar wel: rebellie, liegen, stelen, vloeken, geweld, haten, jaloers zijn, overspel doen, ongewenste zwangerschappen door losbandig gedrag, en echtscheidingen. En nu Pedofilie en travestieten “onderwijs” op KLEUTERSCHOLEN!!! En Nederlanders blijven zondigen: bloedschuld volgt op bloedschuld (abortus: 30.000 baby’s per jaar worden in Nederland vermoord !) . Deze SLECHTE regering is een afspiegeling van dit SLECHTE volk. Dit is niet wat u wil lezen of horen, maar het is de waarheid. KEER DAN TOCH AUB TERUG NAAR DE GOD VAN UW VOORVADEREN – JEZUS CHRISTUS – EN ZONDIG NIET MEER. DAN ZAL HIJ EEN GOEDE KEER BRENGEN IN UW LOT EN VAN ONS LAND ! Zo niet, dan word de corruptie en dictatuur – per dag – erger. En vandaag werd het nog WEER erger omdat u nog steeds niet wil luisteren ! Als u zich niet wil bekeren zal u een verschrikkelijke tijd moeten meemaken hier in Nederland – daarbij vergeleken zijn de verschrikkingen van de 2e wereldoorlog slechts een picknick.

 8. Nu hier nog. Wij moeten die WEF niet. Het volk moet op 1 staan en niet de multinationals en ook niet de niet democratisch verkozen organisaties en kornuiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *