Geen widgets gevonden in de zijbalk

De ‘godfather’ van rechts Nederland dr Gert Jan Mulder roept partijen op tot eenheid in aanloop naar #TK2023. “Het is geen keuze. Het is gewoon een opdracht voor rechts om samen te werken.”
#Ongehoordnieuws

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

ON! Ongehoord Nederland

28 gedachten over “'Godfather' van rechts Nederland: "Opdracht voor rechts om samen te werken"”
 1. Ik denk dat VEEL linkse politici chantabel zijn en veel hebben uitgevreten wat het daglicht niet kan verdragen, zoals we weten zijn ze erbij die graag jonge jongens lief hebben , Rutte was voorstander van seks met dieren en seks met minderjarigen om maar een paar voorbeelden te geven .
  Veel staan dan ook onder druk van die Deepstate/CIA/FBI/WEF Terroristen is mijn vermoeden of zijn zelf lid van het WEF of dingen naar een plek bij die Terroristische Organisatie genaamd het WEF en door middel van het mee stemmen van die 2030 agenda zich zelf aspirant lid maken van het WEF, deze hegemonie dient een halt toe geroepen te worden en mensen moeten wakker gemaakt worden en gaan inzien dat er een Dystopische wereld aan komt waar de Elite de dienst uit maakt en de mensen gechipt de slaven van die Elite zijn .
  Dat ze nu allemaal uit de tweede kamer vluchten en misschien niet voor hun misdaden vervolgd gaan worden moeten we voor komen , deze misdadigers hebben de burgers bedondert en mee laten doen aan een wereld wijd medische experiment toen het Bio Wapen werd uitgerold , en door die corona scam hebben ze het land LEEG kunnen vreten en miljarden ons land uit kunnen sluizen om die door te sluizen aan die terroristische organisatie genaamd het WEF en die Dictatoriale EU om straks ons in een digitale gevangenis te duwen , want die 750 miljard aan corona steun is niet voor de burgers maar dit was nodig om die digitale gevangenis te kunnen bouwen, Rutte en iedereen die hem al zijn 4 termijnen hebben gesteund zijn de grootste naoorlogse misdadigers die Nederland gekend heeft en ja Maxima en Alex zijn ook misdadigers die heulen met die Deepstate/CIA/FBI/WEF Terroristen allemaal zijn het nazi,s pure sang!!!

 2. Gert-Jan Mulder👍 & Piggelmans👇 zouden qua uiterlijk 2ling broers kunnen zijn.😂 Maar hun ideeën🤔 zijn
  totaal verschillend. Mulder👏 heeft gelijk!😊

 3. Ik roep al jaren, dat een kartel gebroken moet worden door een ander kartel!!!! BVNL/FDF, FVD,PVV gaan Nederland weer groot maken, (en veiliger) !!!

 4. Zou die versplintering niet eens opzettelijk beleid kunnen zijn ?
  Zoet houden en in de waan laten ?
  En ondertussen gaat die omvolking en EU superstaat gewoon door .
  Hebben ze niet allemaal trouw gezworen aan W.A. von BilderWEF ?
  Stemmen ? 😂😂😂😂😂😂😂😂

 5. Ik ben het volledig met deze man eens. De versnippering op rechts is waardeloos. Het moet ook eens afgelopen zijn met die ruzies, nu weer bij JA21. Zo jammer.

 6. Thierry had goud in handen, maar heeft het simpelweg verkloot (en dat zeg ik als voormalig FVD-stemmer). Zo zonde, want de problemen omtrent migratie kunnen we simpelweg niet meer negeren (als je kijkt naar Frankrijk, Duitsland).

 7. Waar halen ze toch iedere keer weer van die inhoudsloze zwatelaars vandaan bij ON? En dan de aankondiging, om je te bescheuren. Even zijn naam googelen en je komt letterlijk niets tegen waarvan je denkt “bewonderenswaardig”. Meneer heeft geboerd in Uruguay, is een twitterfenomeen(whatever that may be) en is drie huwelijken verder. Oh ja, hij was ook topbankier(waarvan geen mens gehoord heeft). De eerste de beste gast bij VI is interessanter. En dat zegt wel wat.

 8. Dit slaat nergens op. De verschillen tussen FvD en PVV zijn immens. De FvD is bijv in economisch opzicht een echt klassiek rechtse partij. De PVV staat wat dat betreft veel dichter bij de SP.

 9. Wonen nog steeds veel oud nazis in Uruguay. Lekker betrokken ook vanuit Zuid Amerika. Blijf lekker daar en bemoei je met je eigen zaken. En dat bedoel ik respectvol.

 10. Klopt als een bus, de intentie van rechts is helder. Alleen kunnen ze onderling niet goed met elkaar overweg. Waarschijnlijk door ego en niet om kunnen gaan met macht

 11. Leegloop JA21 zet door: nog eens zes politici verlaten partij en openen aanval op medeoprichter Annabel Nanninga

  😂😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌👌🤡👈💩👈💩👈💩👈

 12. Ik hoor over "linkse terreur", en dan knijp ik mijn tenen bij elkaar….zijn we nou echt zo dom.
  Trump heeft lange tijd iedereen wijs kunnen maken dat hij rechts, patriottisch, en christelijk is, maar is hij dat ook? Vraag je dat eens af. Mensen in de VS beginnen zich dat ook af te vragen. Het is de Kremlin propaganda die erin geslaagd is om de begrippen links en rechts zo door elkaar te gooien.

  Dat is hun aardig gelukt.

  Rechts betekent niet nazi, ook geen mafia. Rechts hier in Europa, is oorspronkelijk het behoud of de terugkeer van de christelijke maatschappij van vroeger, toen er nog heilige koningen regeerden.
  Met een beperkte, vrije markt werking.
  Rechts in Amerika wil vooral zeggen, protestants-Bijbels, de traditie waar George Washington Amerika op heeft gebaseerd. Democratisch is nooit extreem links geweest in Amerika. President Kennedy was een Democraat.

  Hoe kan het zijn, dat als je voor rechts en traditie bent, voor bescherming van je eigen land, dat je Amerika en de NAVO afwijst als boosaardig, en iets met het extreme Kremlin te maken zou willen hebben. Dan ben je toch wel ergens ingetrapt. Amerika is ontstaan uit Europese kolonisten. De NAVO uit een wil om zich te verzetten tegen Bolsjewisme in Rusland en China. Die verhoudingen daar is nog niks aan veranderd.
  Als je gelooft dat het Westen extreem links is geworden, dan heeft de propaganda van het Kremlin gewerkt.
  Ook als je gelooft dat het Westen een "Vierde nazi Rijk" geworden is, dan ook. Het is alle twee niet waar.

  Rusland, ondanks haar mooie face lift in 1991 is nog steeds gevaarlijk. Hun propaganda is slimmer en verfijnder geworden. Ze zaaien twijfel over alles.

  Poetin voert aanvallen uit op Europa in Oekraïne, maar ook met die immigratie-boten vanuit Afrika, om ons zo hier op ons eigen grondgebied te ondermijnen.

  Als hij vijanden heeft, krijgen ze gif in hun thee, of worden ze uit de lucht geschoten, daar moet je niet voor applaudiseren voor zo iemand.

  Vergeet dat Rusland, want het is niet rechts, en die christelijke orthodoxie van hun is een masker van de FSB. Dat gebruiken ze voor misleiding. Ze proberen in Europa ook een revolutionaire macht op te richten onder de bevolking, en helaas lukt dat voor een deel. Gebruik nou eens je verstand, en ga gewoon samenwerken met het Midden. Dat is veel beter.

 13. Even iets anders.
  Zien we Tsherry hier, omdat het budget voor YouTube filmpjes op is bij Voor Demagogie?.
  Hun eigen laatste upload is al een maand oud.
  Kan dat te maken hebben met de neergang van de trollenbaas in Moskou?
  Het zal toch niet??
  Prutser!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *