Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gaat van Meijeren hier te ver?
Of heeft hij een punt?

Graag uw reacties.

Uit debat: Bemoeienis van het ministerie met OMT-adviezen
24 mei 2022
Plenair debat

16 gedachten over “Gideon van Meijeren zet de Tweede Kamer weer eens flink op stelten door van Dissel corrupt te noemen”
 1. allemaal arresteren,die wel corrupt zijn.veraders van het volk en GENOCIDE WEF PUPPETS MOETEN HANGEN. BOSMA LIGT ER OOK UIT.

 2. We hebben gratis energie kunnen we van het magnetische veld van de aarde gebruiken maar de overheid ziet geld van de shell liever dus de uitvinders die dat kunnen worden de mond gesnoerd

 3. Het lijkt erop dat er een virus met super A status is dat al langer
  onder is maar steeds meer kamerleden en politici in zijn greep krijgt `
  het Pinokkio virus ` . Een lastige bijwerking is dat deze patiënten
  niet in de gaten hebben dat zij aan deze ernstige chronische aandoening
  lijden . Behandeling van buitenaf helpt niet , alleen een behandeling
  van binnenuit . Dank voor uw geduld met deze mensen heer van Meijeren
  , hartelijke groet , peter .

 4. Zou als oppositie helemaal gek worden van dat WEF gedoe/ideeen. Stel van Meijeren zou de minister president/de baas zijn… dan was het zo geregeld. Zou ie zeggen tegen Rutte, Kaag, Ollongron en Maxima jullie gaan niet naar Davos. We hebben niks te maken met die commerciele club, het zijn geen overheidsbedrijven dus daar doen we niks mee. Al die dubbele agenda's, het kost alleen maar tijd en geld.

 5. Vies en corrupt is keer op keer bewezen hoezo mond dicht tief op tijd dat de burgers eens hun lijf en leven beschermen en al die daders zelf gaan straffen

 6. Sprekende robot met gedateerd kapsel komt bij wedervraag omtrent concretiseren van aantijging van corruptie niet verder dan dat er een afhankelijkheidsrelatie bestaat tussen iemand die in loondienst geld ontvangt en de werkgever die deze som geld uitkeert: hulde!

 7. Van Meijeren noemt van Dissel corrupt, maar laat 1 ding duidelijk zijn in Nederland veroordeeld een rechter een verdachte en niet een 2e kamerlid. Moet niet gekker worden.

 8. Als Marokkaan ben ik het volkomen met Gideon eens! Ik volg de debatten sinds het begin van de coronatijdperk en zover ik kon zien en horen waren alleen FvD en Denk, nog steeds, de enige partijen die opkwamen voor de rechten en vrijheden van de Nederlanders! Zolang ze blijven vechten sta ik vierkant achter deze partijen die wel degelijk voor het volk zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *