Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #217 van woensdag 13 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-13

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren wordt vervolgd voor opruiing. Waar is dit op gebaseerd en heeft dit kans van slagen?

Desk: voorzitter Stichting Coronaclaim Pancras Pouw, landbouwjournalist Geesje Rotgers en jurist Hanno Wisse
Presentatie: Ancilla van de Leest

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#GideonvanMeijeren #FVD

20 gedachten over “Gideon van Meijeren wordt vervolgd voor opruiing”
 1. Weer een show proces… waar er veel beter urgente zaken behandeld kunnen worden, zoals de verdwenen kinderen, want wie zijn daar allemaal verantwoordelijk voor…

 2. Er komt niets uit, gelukkig maar, dat er geen vervolging kan komen! Hij heeft niets verkeerd gedaan! Zij willen hiermee bereiken, dat mensen bang worden hun mond op te doen! Zij maken zich zo belachelijk, die rechters! Rechteloosheid hebben wij hier!

 3. De grootste fascisten, fascisten en extremisten zijn in dienst van ons bij de overheid. De laatste stuiptrekkingen van het OM zijn dit. De normale burgers in NL zijn al lang verweest van deze seksueel gemankeerde idioten.

 4. Als een rechter een oordeel velt in het nadeel van Gideon, dan moet die rechter meteen opstappen, want die is ongeschikt en doet onwetmatige dingen!!

 5. Er is ook simpelweg, het recht op zelfverdediging, als je leven word bedreigd, dan heb je het recht om jezelf te verdedigen, ook tegen de overheid, en dat is hier in Nederland en eigenlijk wereldwijd wel het geval, dus gebruik maken van het recht, wat gewoon legaal is, kan nooit strafbaar zijn, ook niet als dit tegen de overheid gericht is, want deze overheid vernietigt levens, ergo, je word bedreigd, dan mag je daar jezelf ook tegen verdedigen, mag dit niet, dan spreken we van een dictatuur!!

 6. Dus het plegen van strafbare feiten mag niet, waarom loopt ook nog maar een lid van deze regering rond? Ze zijn schuldig aan moord met voorbedachte rade, ontvoering, mutilatie, deel uitmaken van een criminele organisatie, oplichting en het aanzetten van minderjarigen tot domme acties enz, dus waar praten ze over? Het OM is zelf crimineel!!

 7. Opbergen deze opruier! FvD mag nog van geluk spreken dat het OM nu deze aandacht geeft! Voor het overige is FvD een riool van gifmengers en opruiers!

 8. Juist Gideon , is 'n meest eerbiedwaardig oprecht uiterst eerlijk en moedig mens ( en zeker ' n wijs en kennisrijke politicus 🤝🫶🤝🤙

 9. Geweld in opdracht van dikke burgemeesters tegen vreedzame demonstranten wordt niet vervolgd.
  100% steun voor de heer van Meyeren!
  Leendert Herman Wassenaar trotse wappie van 79 ongeprikt en mantelzorger gemaakt met farmaffia “medicijnen”,mogelijk gemaakt door de misdadig falende of handelende overheid die de farmaffia vrij spel gaf en geeft!

 10. Gideon hoeft helemaal niet op te roepen voor opruiing……daar zorgt de overheid zelf wel voor,dat straks geweld tegen hun gebruikt gaat worden!

 11. Dus de veestapel van zelfstandige boeren halveren is geen opruiing of intimidatie of pure laster. Nederlanders worden compleet geïntimideert door deze regering en propaganda met computermodellen als waarheden gepresenteerd. De verkeerde persoon wordt aangeklaagd

 12. Gideon doet niets anders dan legalfare hetgeen hij geleerd heeft van Steve Bannon. Uiterst gevaarlijk ventje, snap niet dat je aandacht aan deze nepoliticus besteedt.

 13. Right of revolution
  In political philosophy, the right of revolution (or right of rebellion) is the right or duty of a people to "alter or abolish" a government that acts against their common interests or threatens the safety of the people without cause……

 14. Eindelijk een echte revolutie wanneer het volk tegen deze regering in opstand zou komen. Oekraine , Libye, Syrie, waren net als de russische en franse revolutie gekleurde revoluties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *