Geen widgets gevonden in de zijbalk

Maar, jammer dan, we zullen het nooit weten, het partijkartel blokkeert het.
Omtzigt maakt nog wel een scherpe opmerking dat de Ministers het niet in hun agenda’s hadden gezet, wat ze wel verplicht zijn te doen.

Dus gebeurden daar allemaal stiekeme spelletjes, waar de bevolking niets van mag afweten.

Uit: Regeling van werkzaamheden
7 juni 2022

9 gedachten over “Gideon van Meijeren wil weten wat Rutte, Hoekstra en de Koning bij Bilderberg in Washington deden.”
  1. Natuurlijk vvd en D 66 groen links en de rest willen doorgaan voor het WEF en natuurlijk is de voorzitter ook partijdig

  2. Ik vermoed dat Gideon best wel weet wat daar zo tijdens de Bilderbergbijeenkomsten besproken wordt, maar dat hij het nu tijd vindt worden dat dat heimelijke gedoe eens afgelopen moet zijn. Kort na WO2 heeft 'prins' Bernhard gestart en niet omdat hij zo een aardige man was die het beste voorhad met de mensheid. Hij was nu eenmaal een nazi en is dat altijd gebleven. 'Toevallig' heb ik net voor deze video de docu van over de 2 uur bekeken die over dit onderwerp ging. Het is een samenstellling van oude en minder oude video's die naadloos elkaar opvolgen. De Bildergroep is een voorloper van het WEF met dezelfde doelstellingen en die zijn echt niet om vrolijk van te worden. De docu heet: "Eindspel van the NEW WORLD ORDER"en is hier op YT te vinden. Alles met Nederlandse ondertiteling.

  3. Aan allen die geen steun geven en geen openheid willen geven: we vergeten en vergeven dat NOOIT
    Leendert Herman Wassenaar78 ongeprikt, door de nalatigheid van de overheid al veel te veel schade geleden door de farmaffia!

  4. EINDELIJK, dat er eens aandacht wordt besteed aan wat die ministers in het buitenland met de koning aan het bekokstoven zijn.

    De koning heeft anders toch geen bemoeienis met het regeren. Hij zal dat wel combinerend met zijn vlieguurtjes in verband brengen.

  5. meer dan de helft van de “volksvertegenwoordigers “ interesseert het echt helemaal niks.. je vrijheid, je pensioen, je vakantie, je benzine prijs.. het boeit ze gewoon niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *