Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gideon van Meijeren SLOOPT de klimaat-agenda van Frans Timmermans!

20 gedachten over “Gideon van Meijeren SLOOPT de klimaat-agenda van Frans Timmermans!”
 1. HaHaHa , ik kan alleen nog maar lachen om figuren van De super Marxisten van Groen Links zoals dit domme wicht Bromet. Ik hoor regelmatig dat de achterban bestaat uit “ hoog opgeleide linkse elite” HaHaHa , ik lach hier niet alleen om maar ik lach deze geestelijk gestoorde en volgzame angsthazen eigenlijk gewoon uit en vraag mij af of ze echt niet meer in staat zijn om te zien dat hen knollen voor citroenen wordt verkocht.

 2. Bromet op Groenlinks site; 'Laura is een groene GroenLinkser omdat ze vindt dat ook de generaties na ons moeten kunnen genieten van het prachtige Nederlandse landschap, de mooie natuur, schone lucht, donkerte en stilte."🤣🤣🤣
  En; ' Dat bijzondere bomen ook een beschermd monument kunnen worden." 🤣

  Het wordt tijd dat de voorstanders zoals Bromet, voor zonnepanelen en windmolens er zelf 1 in hun eigen tuin nemen. Of laat die lui anders wonen op een windmolen park👍 en laat onze mooie natuur verder met rust.

 3. Groene stroom, maar toch in de top 10 van CO2-vervuilers in Nederland?

  Afvalverbrandingsinstallaties stoten veel CO2 uit. De drie grootste afvalverbranders komen zelfs voor in de top-10 van Nederlandse bedrijven die het meeste CO2 uitstoten: Attero, AVR en HVC stoten elk ongeveer 1,5 miljoen ton CO2 per jaar uit (Groene Amsterdammer 2017).

  Een deel hiervan kan dan wel onvermijdbaar genoemd worden (niet-recyclebaar afval) en een deel hiervan niet meegeteld worden (groene stroom uit biomassa), toch is de emissie in absolute zin erg groot en draagt deze in belangrijke mate bij aan het klimaatprobleem.

 4. Die Timmermans denkt heel wat te zijn. Loopt naast zijn schoenen en heeft het ontzettend achter de elleboog. Laat hij zich kapot schamen , ontslag nemen voor het wachtgeld en dan nog president willen worden met zijn waggelende lijf. Veel armoede in Nederland laat hij het geld doneren aan de voedselbank. Oprotten met hem.

 5. Stel je voor dat Groen (s)Links 6000 windturbines op de Noordzee gaat plaatsen, mega zonnepaneel velden en dat zij verklaren dat dit goed is voor de natuur.
  Is dit goed voor de garnalen, krabben, kreeften, zandhaaien, platvis en gevogelte?
  Bij het plaatsen van zonnepaneel velden, is dit goed voor , knaagdieren, bodem stoffen, weide vogels, roofvogels?
  Is dit alles goed voor het ecosysteem?
  Is het kappen van bomen (terug planten tot volgroeide bomen is gemiddeld 70 jaar!!!, maar met minder co2 in de lucht is dit ook niet zeker) goed voor dieren in het algemeen? Denken die groene bitterballen dat gevogelte ipv een boom boven een flatgebouw of elders een nestje gaan bouwen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *