Geen widgets gevonden in de zijbalk
25 gedachten over “Gideon van Meijeren pakt TIERENDE Klaver aan! Voorzitter snoert Gideon de mond!”
 1. Hij bewaakt de orde helemaal niet en anders slectief. Hij grijpt niet in als klaver dhr. Gideon met u aanspreekt en ook niet als Klaver dhr. Gideon en zijn partij direct in verband brengt met geweld plegingen aan t adres van journalisten en weteschappers. Tevens kan dhr. Gideon het woord worden ontnomen ondanks de aantoonbaarheid van zijn inbreng met bronnen. Wat een klasse politiek.

 2. klAver is een nep Nederlander zoals iedereen in zijn omgeving ! Nederland naar de donder helpen kunnen ze goed maar dat komt omdat ze een ideologie nastreven gelinieerd naar hun god Baal ! Inderdaad naar het concept Babylon! Het is zoals het is met hun maangod 😢 btw ik heb het onderwerp geeneens bekeken wat het komt allemaal op het zelfde neer ,,, excuses voor dat . Gideon is een leeuw en neemt geen blad voor de mond , ik bewonder hem !

 3. Hoeveel incompetente ondemocratische voorzitters
  weet het kartel nog naar voren te schuiven?
  Vrijheid van meningsuiting wordt in de tweede kamer structureel met voeten getreden!

 4. De ratten verlaten en masse het zinkende schip van de tweede slaapkamer. Jesse Klaver beeisjt maar weer dat hij ook maar een simpele carrière polotics is en ruilt zijn lidmaatschap van GroenLinks in voor dat van de PVdA. Vraag me af hoe blij zijn "achterban" is met dit duidelijk op zijn knieën gaan voor de omhooggeklommen pofkip Kuiken.

  Corruptie, landverraad en wetteloosheid vieren hoogtij. Men liegt, bedriegt, licht op, censureert, criminaliseert en voert dwang uit.
  En dan moeten wij, het volk, nog vertrouwen hebben in blaffende keffertjes als die Klaver, Jetten, Bontebal en Yesilgös? Om maar te zwijgen over die opgeblazen klimaathystericus Timmermans.
  Nee dank je, ik kan intussen niet meer afwachten dit land waar ik geboren ben maar me intussen NIET meer thuis voel te verlaten.

 5. Wat een rat. Het is fake nieuws! Wees idd een vent, Klaver. Jullie zette wetenschappers als fout weg. En jullie weigeren een debat over fake nieuws omdat jullie de fakenieuwsopdrachten doorgeven aan het NPO. En het lafste wat jullie doen, is : oh wat ben ik zielig als ik bedreigd wordt. De meest achterbakse onderkruipsels vormen hier de regering! Ik zal er zeker niet om treuren als Klaver zijn verdiende loon krijgt.

 6. Helemaal met klaver eens in deze! Zodra de fvd een goed argument tegen krijgt gaan ze bij andere de fout zoeken. Maar ze vinden hun eigen punten heel belangrijk. Maar ondertussen als ze fouten maken, dan is het een andere partij die ook slecht is. Zo werkt helaas politiek nu wel dat er niet toegegeven wordt, maar fvd zit hier toch helemaal mis.

 7. Natuurlijk mag Gideon dat wel zeggen, maar….hij zou moeten zeggen: "verdacht van…."en deze voorzitter; ius een linkse lulhannes, die zijn taak niet kent.

 8. Tolerantie in het vrije Nederland in de politiek en ook op scholen bij u in de buurt: alleen voor hen die het linkse gedachtegoed uitdragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *