Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gideon beschrijft hoe onder meer in China en Noord-Korea op papier er prachtige wetgeving bestaat, maar de staat zich zelf daar totaal niet aan houdt.
Daarna een parallel met Nederland, waar de regering de afgelopen twee jaar diverse grondwetten aan haar laars heeft gelapt.
Het ergste is nog dat allerlei grondwetten terzijde worden geschoven door bepalingen vanuit de EU.

Aldus van Meijeren op 30 maart in het debat met de titel: Opnemen van een algemene bepaling.

Maar de titel dekt de lading niet, het gaat over de Grondwet, wat een hoog goed zou moeten zijn.

15 gedachten over “Gideon van Meijeren over het niet respecteren van de Grondwet door de Regering. D66 en CU reageren.”
 1. Deze algemene bepaling, is een achteringang, een deurtje op de kier!
  (Edit: inbreuk in de grondwet)
  Hele vieze vuile smerige spelletjes spelen ze daar in de slangenkuil!
  De Nederlandse bevolking wordt aangevallen, door loopjongens van het grootkapitaal (W.E.F.=FEW oftewel ENKELE) vermomd als volksvertegenwoordigers!
  MISDADIGERS!
  GEÏNFILTREERD!

 2. China,Noord-Korea…,als je dan toch op die rare tour gaat,Rusland ligt iets dichterbij maar word niet genoemd.,niet toevallig denk ik.

 3. Het gaat gebeuren zoals gideon het zegt! Zijn uitleg klopt precies! Wij gaan die kant van China en Korea op! De dame die hem daar over aanspreekt en zegt dat dat niet zal gebeuren die kan beter opstappen want die heeft geen flauw benul van wat er in de wereld speelt! Er zit een communistische, manipulerende controlerende macht achter die dit gaat uitwerken. Let maar eens op hoeveel camera's er overal op straat hangen! Dit is één van de zovele voorbeelden….
  Dat hadden we een aantal jaren geleden niet! Ga zo door gideon! Ik bid voor je om wijsheid en kracht! Rug recht houden en nooit buigen voor duistere machten!

 4. Corona heeft laten zien dat je niets verkeerd hoeft te hebben gedaan om onrechtmatig opgesloten te kunnen worden.
  Volgende motie : Rechtsgevolgen door overtredingen van de avondklok worden met directe ingang teruggedraaid.

  Legaliseer 'snachts op straat zijn.

 5. Geweldige toespraak precies to the point waarom de Nederlandse burger zijn vertrouwen is kwijt geraakt in de Politiek en in het bijzonder de Overheid.
  Kijk eerst naar uw eigen handelen alvorens uw vingertje op te heffen naar een onschuldige burger. Het is de hypocrisie ten top. Want ook dit laatste ernstige machtsmisbruik door de Staat wat zich door het Kindertoeslagen debacle openbaarde, zal er toch niemand voor de Rechter gesleept gaan worden ondanks het diepe leed waar deze grote groep mensen door getroffen zijn. Een Overheid die zijn eigen handelen niet serieus neemt is gewoon een corrupte Overheid die ervoor wordt geacht om ons de Wet voor moet schrijven, zal nooit gerespecteerd worden en maakt van zijn eigen bestaan een karikatatuur.

 6. Nederland is kapot leuke tijden uitgaans leven kopje zuiker halen bij je buren of bakie doen of gezelig op de markt lopen sinterklaas voor kids en onze eten heerlijke varke vette frikandel of balgehakt met vette sus vuurwerk of hopen dat je 16 word so dat je op een brommer mag rijden zonder die schijt rijbewijs waar totaal niks inhoud maar puur geld kloperij oude cafes gezelig verhalen horen van houderen of de walle lopen bedrijf feestjes noem maar op alles is weg en nu de boeren wat wel onz land nederland maak ook beetje bij beetje weg en dat door de meeste van de bevolking die wij hier heben binne gehaalt mollen onze tradietsies en cabinet die ze eigen druk maakt over nee nee nederland ‼️ maar druk maakt om anderen cultuur en anderen landen ‼️het is stank voor dank en niet anderes het respect voor ons cultuur is weg leterlijk en figuurlijk

 7. Kende hem niet maar hij heeft wel een goed punt. En mevrouw heeft humor, nederland een functionerende democratie en ik ben sinterklaas

 8. Meneer van Meyeren moet keihard blijven optreden over de ontwikkelingen, waar hij recht op de gang van zaken wil blijven spreken,
  Op sommige punten ziet Gideon
  Gevaarlijke ontwikkelingen van eerdere vooroorlogse tendensen,
  Vergelijkingen op deze gebeurtenissen worden verboden en krijgt Gideon geen recht van spreken opgelegd,
  Weg met dit kabinet
  Weg met ene Bergkamp,
  Weg met die gluiperige eigen rechtsbepaalde zg opleggingen,
  En Weg met deze discriminatie

 9. Ik vind het heel goedkoop om te zeggen dat omdat we niet zo erg zijn als China alles dik in orde is in Nederland. Dat is namelijk niet zo. We zij al een aardig stuk afgegleden. Grondrechten bleken geen ene moer waard te zijn. Meningen worden betiteld als desinformatie. Dus zo geweldig is het niet meer in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *