Geen widgets gevonden in de zijbalk

Aan het eind van een pittig deel debat, waarin een groot deel van de kamer over hem heen viel en Bergkamp meerdere malen schorste, kreeg Gideon van Meijeren toch nog de gelegenheid een deel van zijn betoog af te maken.

Mogelijk een nieuwe tactiek van gevestigde partijen, nu men langzaam gaat inzien dat van Meijeren te virtuoos een spreker is, om nog langer te negeren, zoals in eerdere debatten gebeurde. Nu dus een massale aanval, inclusief steun daarvoor van de voorzitter.
Tijdens dit laatste deel krijgt van Meijeren de kans zijn standpunten wel te uiten, over bedreigingen aan journalisten die een kritische blik hebben op het Coronabeleid van de regering. Met name noemt hij BLCKBX TV, waar de politie op de stoep stond bij journalist Flavio Pasquino.
Mag een kritisch tegengeluid niet meer gehoord worden? Er zijn zelfs bankrekeningen bevroren van kritische journalisten. Merkwaardige en zorgwekkende censuur, zoals ook filmpjes van Gideon van Meijeren en van Haga verwijderd worden van het internet. Waar is de persvrijheid gebleven?

16 gedachten over “Gideon van Meijeren over bedreigingen aan de pers. Noemt bijvoorbeeld BLCKBX, regeringskritisch”
 1. het zal nooit mijn partij worden,.. maar hier heeft hij wel degelijk een punt,.. dit geldt trouwens ook voor big gereg. medici die via oproep van Attje Luijten hun Big reg. zouden moeten verliezen,.. ten eerste gaat de kamer daar niet over, maar de medische tuchtraad. ten 2e worden artsen die anders denken weggezet als complotdenkers door onze Attje (terwijl er geen enkel bewijs is dat ze on-ethisch handelen),.. dus naar mijn mening ook een vorm van censuur

 2. Ik vind hun partij helemaal niets, maar wat hij hier zegt klopt tot in het kleinste detail voor zover ik dat heb kunnen volgen via zelfs de mainstream media.

 3. Ik ben erg blij met dit nieuwe kamerlid dat gewoon zegt waar het op staat.

  Laten we allen wel beseffen hoe ernstig de zaken zijn die Gideon van Meijeren hier naar voren brengt!

  De democratie is overleden,maar nog niet begraven.

  De aanblik van die dode democratie moet ons er aan herinneren wat we hadden en aansporen om weer een nieuwe democratie op te bouwen.

  Als we dat gezamenlijk willen, dan kan dat. Een NEXIT is natuurlijk een eerste voorwaarde, daar de EU de belangrijkste oorzaak van de problemen is.

 4. nu men langzaam gaat inzien dat van Meijeren te virtuoos een spreker is, om nog langer te negeren, Joseph Goebels was ook een begenadigd spreker!

 5. Grappig. Deze snotneus staat hier voor ruim 5 mille per maand betaald door de overheid de boel in mijn ogen te belazeren. Ik geloof niets van wat deze jongen staat te verkondigen.

 6. Meest gevaarlijkste orgenesaties in de wereld is media en dat is een feit ik men nog van de oude stempel en ik zeg wat ik wil en wat ik denk βŒβŒβŒβ€ΌοΈπŸ‡³πŸ‡±we zitte nog steets in nederland en word tijd dat alles een keer goed aangepakt word dit gaatbtenkoste van ons nederlanders met die verdraaide media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *