Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat: Rapport “Versterking functies Tweede Kamer – Meer dan de som der delen”
Van 9 maart 2022

Een interruptie van Gideon van Meijeren richting Vera Bergkamp.
Bergkamp had onlangs een motie van Baudet geweigerd, met als motivatie dat het niet relevant was voor het onderwerp van debat.
Van Meijeren denkt dat dit niet de taak van de voorzitter is.
Waarschijnlijk is voor de rechtbank ook niet houdbaar wat Bergkamp beweert. Er kan wel degelijk een verband gezien worden tussen wat Baudet destijds beweerde met het onderwerp van de discussie.

10 gedachten over “Gideon van Meijeren legt geduldig uit dat het weigeren van een motie door Bergkamp niet correct was”
  1. Het is erger dan de tweede wereld oorlog , in vredestijd Nazi gedrag door de Regering en Politie , onder druk zetten en manipuleren van de bevolking om een gifprik in je arm te laten zetten , gelieg en bedrog is heel normaal vinden ze , er moet een Tribunaal komen en alles moet tot op de bodem uitgezocht worden en de daders , opdrachtgevers , etc moeten voor het gerecht komen en ze moeten boeten voor wat het volk is aangedaan 2 jaar lang , Amen

  2. Wat een inhoudsloze teksten van mw. Berkamp. Echt niet te zuinig, echt HEEL vreemd dat mensen niet meer te porren zijn voor de stembus?! FVD is over het algemeen niet 'mijn kopje thee' en met regelmaat komen er heel zinnige standpunten uit die hoek.

    En daar heeft onze democratie rekening mee te houden omdat ze heel veel mensen vertegenwoordigen.

    Sinds dat ik meer ongefilterd via Bert's kanaal naar 2e kamer clips kijk, krijg ik een beter/ander (dan mainstream media ons doet geloven op basis van soundbiets) beeld van DENK, FVD en de PVV. Ik zie bevlogen hard werkende politici, waar ik het voor 80% wel mee eens kan zijn.

    Hulde Bert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *