Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gideon van Meijeren laat Caroline alle hoeken van de kamer zien! Is Caroline controlled opposition?

Doneer voor de campagne: https://fvd.nl/doneer?smp=7f625279-5668-49ae-9093-bfc63403562b

24 gedachten over “Gideon van Meijeren laat Caroline alle hoeken van de kamer zien! Is Caroline controlled opposition?”
 1. Zij vaart helemaal niet naar eigen koers, maar die van het kartel en het WEF…. Ze zit in de pocket van Rutte… 100% controlled opposition en ANTI-BOEREN!!!!

 2. Jammer dat ik me zo heb vergist in de BBB. Toch maar besloten anders te stemmen. Het begon goed, maar helaas. Daar gaat je winst Caroline

 3. Gideon, keer op keer ben je zo krachtig en overtuigend…
  Ik bewonder jouw doorzettingsvermogen in een omgeving die de Tweede Kamer heet maar die in werkelijkheid een misselijkmakende gifpoel is, zo blijkt.
  Ik stem FVD , de partij die zijn eigen koers vaart en Nederland kan redden.
  Succes Gideon en FVD .

 4. JA…dat zei ik al ver voordat we in Stroe stonden , dat valse kreng is een wolf in schaapskleren voor de boeren …vol met bedrog dat wijf !

 5. Boeren wordt wakker! BBB staat voor boeren burger bedrog. Carolien is helemaal niet tegen het stikstof beleid . Alleen de FVD komt voor de boeren op. Nederlanders moeten begrijpen dat er enorme problemen komen met de voedselvoorziening als een groot deel van de boeren moet verdwijnen.

 6. Hopelijk gebruiken de boeren hun gezonde boerenverstand alsnog en keren ze massaal "mevrouw" van de Plas hun rug toe, want het moge inmiddels superduidelijk zijn, zij vertegenwoordigd niet de boeren maar haarzelf.

 7. BBB = Build Back Better, NSC = New Social Contract. Deze twee partijen worden samen straks de grootste en gaan de WEF agenda verder uitvoeren.
  Want mensen willen deugen en de door de media worden deze partijen weggezet als 'deug' partijen. Mijn stem gaat naar de FvD ook al leven we in een schijndemocratie.
  Nederland bestaat niet meer. Het is een communistische en globalistische hel die alleen maar erger gaat worden.

 8. Eerst had ik gedacht ik ga zeker op BBB stemmen, maar nu laat ik dit idee volledig los.. Ze zijn allemaal buiten PVV en FVD niet te vertrouwen, zo blijk maar weer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *