Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gideon van Meijeren FILEERT beleid Yesilgöz! ‘Afwijkende meningen worden ONDERDRUKT!’

21 gedachten over “Gideon van Meijeren FILEERT beleid Yesilgöz! 'Afwijkende meningen worden ONDERDRUKT!'”
 1. Net als meningen over je dwaze filmpjes, zodra het geen rechtse mening is, of niet eens is met kafka worden ze verwijderd hoezo hypocriet?

 2. Het is voor dit radicale mannetje heel makkelijk om aan te geven wat echte radicalen in het verleden voor nieuwe verworvenheden hebben bewerkstelligd. Het jammere is nu dat niemand van FvD, niet Gideon, niet Baudetski, kan aangeven wat zij als moderne radicalen willen bewerkstelligen. Tot nu toe hebben ze alleen een dikke spaarrekening voor zichzelf bewerkstelligd.

 3. Gideon is werkelijk een held, hij blijft altijd netjes en zegt precies wat hij wil en zoekt altijd de waarheid. Chapeau

 4. Gideon, je bent een kanjer en een zeer moedig man! Ik heb diep respect voor je. Eens zal men begrijpen welk een prestatie je hier neerzet en hoe jij strijdt voor jouw medemens. Heel veel liefs, heil en zegen voor jou❤❤❤

 5. Deze minister is zelf gevlucht met haar ouders,omdat ze daar geen recht van spreken had.
  Dan ben je behoorlijk hypocriet.

 6. Willem Engel is op basis van gelogen smoesjes in hechtenis genomen. T.a.v. de staatsterreur die dus al plaats vindt, wil de regering een "betere en wettelijke" grondslag maken, opdat ambtenaren geen flauwe smoesjes meer hoeven te verzinnen om welke kritische burger dan ook te kunnen laten arresteren en te kunnen vast houden. Als er in de toekomst een hele rechtse regering komt, dan kan ook DIE regering onwelgevallige meningen onderdrukken door alle linkse critici (columnisten bijvoorbeeld, journalisten, politici) te laten arresteren vanwege een "proces dat 'kan' resulteren in terrorisme". Yesilgöz loopt dan het grote risico dat ze vanwege haar eigen achterlijke kromme wetjes in de bak belandt. Uiteraard is het de bedoeling om dmv dit soort infantiele wetjes, die mensenrechten schendingen formaliseert, te voorkomen dat er überhaupt nog een echte oppositie partij aan de macht komt.

 7. Gideon is gewoon de beste politicus in Nederland.

  Waarheid, eerlijkheid, is te herkennen aan mensen die 'helder' praten.

 8. Rechtse mensen zijn volgens Links 'terroristen'. De zittende macht, elite (Links, VN, EU, WEF, WHO) voelt dat verandering komt vanuit rechts, wat angstig is voor hen. Dus voeren ze dit soort wetten in.

 9. Heel fijn zo, Gideon, … tik de grijze muis op de neus, Hard op de neus … en geef de domzinnige de gelegenheid wakker te worden👍

 10. Wacht in Canada kun je nu de cel in gaan als je al een andere mening hebt in de usa het zelfde verhaal was het niet Frankrijk die een soort gelijke wet al heeft aangenomen en zo zijn er nog een paar landen hummmm iets met een agenda die uitgevoerd moet worden lieve menschen.
  Omdat het kan zeg maar en omdat wij het zelf nog steeds zelf toe laten 🤔🧐🧐

 11. Ja, vleesverwerking daar zijn ze bij FvD goed in. Gideon “fileert “ er op los. In een frikandel zitten meer hersenen dan in zijn bovenkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *