Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gideon van Meijeren: Dit kabinet maakt alles KAPOT!

25 gedachten over “Gideon van Meijeren: Dit kabinet maakt alles KAPOT!”
 1. Inderdaad Gideon, het is te gek voor woorden en om te janken!!!! Het gezonde verstand lijkt door het afvoerputje verdwenen. Mijn hart huilt, voor nu en voor de wereld waarin onze kinderen en kleinkinderen dreigen op te groeien! Het tij moet keren,NU!!!

 2. Pure waanzin en laat weer zien dat die lefties verschrikkelijk dom zijn. Natuur kapot maken in het te besparen?!! Wait what?? Gewoon lekker gasturbines met Gronings gas laten draaien en rustig wat kerncentrales bouwen.

 3. Knap hè, dat dit kabinet er zo'n rotzooi van kan maken, in een normaal bedrijf hadden ze al lang op straat gestaan. Maar als er met belastinggeld wordt gewerkt kan het gewoon door gaan, als je maar mee papegaait met de rest maakt het resultaat niet uit.

 4. De 27 landen van de EU, waarin 6% van de wereldbevolking woont, stoten 7% uit van de broeikasgassen die wereldwijd worden geproduceerd. Nederland neemt van dit wereldpercentage een hapje van 0,2% . Alle Nederlandse burgers afsluiten van de op kernenergie na schoonste energiebron – aardgas – is gebaseerd op een cascade van drogredeneringen. China en India, waar een derde van de totale wereldbevolking woont, bouwen de ene na de andere kolencentrale, en het klimaatakkoord van Parijs is voor hen en veel andere landen clownesk theater. De CO2-hoeveelheid in de atmosfeer zal blijven stijgen ongeacht de angstvisioenen waarmee linkse dwaze politici ons terroriseren. Het klimaatbedrog heeft het monster van een peperdure en onbetrouwbare energietransitie gebaard dat ons meesleurt naar de afgrond van een armoede die thans alleen gekend wordt in ontwikkelingslanden, met andere woorden ” We gaan er financieel volkomen aan….”

 5. En de grootste leugen erbij ..die rondingen draaien niet zonder diesel…wat windenergie..en er gaat heeeeeel wat diesel in die onzin draaimolens

 6. Kyk maar naar de sterebos alle weg gekapt voor de nedcar waar normaal uilen zijn die zyn er niet meer na een tijdje en nu wordt een waardeloze landschap geworden het is erg triest

 7. GESTOORD zijn ze daar aan de top van politiek en die grote bedrijven, totaal GESTOORD. Werkelijk alles moet wijken voor die geldgraaiers, mens, natuur, onze aarde, alles. Psychopaten.

 8. 28 miljard Euro voor deze klimaatonzin en maar 0,00036 % temperatuurvermindering voor de hele aarde. Wat een belachelijke onzin!!! Stop dat geld in de Zorg, in politie/ambulance+personeel/brandweer en retour sturen van het Moslimtuig dat hier woont en komt!!! Stop de achterlijke gelukszoekers door ze geen uitkering te geven, geen huis, maar net als Nederlanders achteraan aansluiten, geen spullen gratis geven zoals meubels, wasmachine, tv en alles waar Nederlanders keihard voor moeten werken. STOP ERMEE, NU!!!!!!!!

 9. The government of the Netherlands are a big threat to the population thay are chopping down all are tree to replace them whit wind turbines, and thay wand to take are farmers away out only food source

 10. Wat lullen jullie nou. De hypocrisie is echt stuitend. Natuur interesseert je geen donder. Dat is ook wel te zien aan het feit dat je in dit filmpje een tulpenbollenveld presenteert als natuur. Dat is geen natuur, dat is grootschalige landbouw waarin alles wat niet tulp is compleet platgespoten is. Je hebt er geen flauw benul van wat natuur is, dat blijkt wel.

  En dan zeggen dat bomen gekapt worden in natuurgebieden om plaats te maken voor windmolens. Dat is gewoon gelogen. Er worden in NL geen natuurgebieden gekapt om ruimte te maken voor windmolens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *