Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal.
Helaas kan dit kanaal alleen nog maar verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig sinds gisteren heel behoorlijk op is gereageerd. Dat geeft de burger weer moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

In de Podcast : Op z’n Kop! hadden Marianne Zwagerman & Van Velthuysen boven tafel gekregen dat Tjeerd de Groot van D66, bepaalde wetenschappers een soortement OMERTA oplegde. Over bepaalde zaken in het stikstofdossier diende gezwegen te worden. De waarheid moest onder het tapijt.
Check:
#67 – OP Z’N KOP! – Met prof. dr. Han Lindeboom:

wo 22 juni 2022

Zwagerman & Van Velthuysen spreken met prof dr. Han Lindeboom, verbonden aan de Universiteit van Wageningen. Lindeboom is gepromoveerd op stikstof en richtte als actief D66-lid de focusgroep Stikstof op. Hij stelde vast dat een integraal stikstofbeleid dat niet uitgaat van een halvering van de veestapel zinvol is. Tevens gaf hij aan dat het RIVM-model niet klopt. D66-Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot probeerde de publicatie van de focusgroep tegen te houden en zei over hun bevindingen: “dat moet je niet verder vertellen, want dat is koren op de molen van Thierry Baudet”. Toen de D66-focusgroep Stikstof het rapport op eigen houtje naar alle Kamerleden in de Commissie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stuurde, mochten ze niet langer de naam D66 voeren.

Dit kwam pas echt grootscheeps naar buiten tijdens het Stikstofdebat van 23 juni 2022.

16 gedachten over “Gideon van Meijeren confronteert De Groot D66 met het laten zwijgen van Professor Lindeboom.”
 1. Waarom zegt hij niet gewoon "nee heb ik niet gezegd!" of "Ja, dat heb ik gezegd!"? Hij draait er met een reden omheen, dus het is gewoon zo dat hij dit heeft gezegd en daarmee toont het weer eens aan dat alles op onwaarheid berust en de boeren straks onrechtmatig onteigend gaan worden. Wanneer komt er eens een rechtszaak hierover en worden deze mensen onder eden ondervraagd?

 2. Ooohhhh, je mag de "wetenschap" niet in twijfel trekken hoor! Het is een soort religie geworden van deze linkse woke deugmensen, de wetenschap, stikstof, het klimaat, de klimaatverandering, opwarming van de aarde (en dan overal in de wereld een fikkie steken) maar in werkelijkheid zijn het allemaal instrumenten om steeds meer geld voor vanalles en voor de Grote Jongens onder hen, uit onze zakken te trekken en iedereen lekker communistisch even arm te laten zijn. "You will own nothing and you will be miserable like the rest"

 3. De Groot heeft overal een antwoord op, denkt hij, maar hij draait er gewoon omheen. Hij geeft geen duidelijk antwoord.
  Zo is het normaal geworden om te zeggen : daar heb je FvD weer, dat kun je van hen verwachten. Ik vind het een grote schande en een grof schandaal (ik citteer Pim Fortuyn waar ik grote bewondering voor had) dat lieden zoals de Groot hun zegje mogen doen onder allerlei valse voorwendselen. Van de Covid-19 pandemie, tot Schiphol en de zogenaamde stikstofcrisis
  is volgens mij een groot verzinsel om grond vrij te maken voor het bouwen van woningen van zgn. statushouders. Het is een groot nepverhaal. Leugens, leugens, en nog eens leugens.

 4. Buitengewoon kwalijk, buitengewoon kwalijk dat je geen antwoord geeft op de vraag. Buitengewoon kwalijk dat je niet gewoon zegt, ja dat klopt of nee dat klopt niet. Zo moeilijk was de vraag niet. Nee dat klopt niet was een leugen geweest anders had u het wel gezegd. Dus ja, dit is inderdaad gebeurt.

  En ehm…. Ff over het model: als 1 + 1 geen 2 is, klopt het hele model niet.
  Als Gelderland op dag x 90 procent moet reduceren en dag y, na inmenging vanuit de politiek, 12 procent….klopt het model niet. Vieze vieze vieze spelletjes

 5. Bert, wat een sevice van je dat je al die debatten beluistert en voor ons post. Wat een werk voor je, maar super bedankt.

 6. Deze D66-er wordt keer op keer klemgeluld wegens chronisch gebrek aan kennis en een overduidelijke dubbele agenda, maar komt er ook keer op keer mee weg. Wanneer gaat daar nu eindelijk eens iets aan gedaan worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *