Geen widgets gevonden in de zijbalk
13 gedachten over “Gideon van Meijeren breekt de DOOFPOT-DEMMINK open! D66 boos!”
  1. Mevr Steinhaven is duidelijk geinstrueerd om de geloofwaardigheid van Gideon aan te vallen met vooraf bedachte beschuldigingen die kant nog wal raken.

  2. Dat wijf moet goed begrijpen dat mensen dit al jaren zeggen en als reactie worden ze weg gestuurd….GEK he dat mensen niet naar voren komen!!!!!

  3. D66 begint te lijken op een beerput van ellende. In de kringen van de hogere politiek heerst een afschuwelijke vorm van nepotisme, doofpotaffaires, en zelfs moord (lees Rosenmöller vs Fortuyn). D66 is de veroorzaker van een zeer groot deel van alle ellende in Nederland.
    Dat de beerput eens een keer opengaat zal je bedwelmen door de stank die er uit komt. Het gaat niet om Demmink alleen, maar ook om alle politici die hem beschermen en de ambtenaren incluis. Politiek is een groot rattennest!

  4. ik ben w.j.j. van den berg, adel, stamboomhouder… (mn opa bekend van opstand in de turf) ben als kind door bijde ouders zwaar mishandeld… mcl leeuwarden stond er bij en keek er na, later via J.Tichelaar (pvda) bij compaz leeuwarden als labrat misbruikt (hoog iq/eq) terwijl ze wisten dat ik thuis zwaar mishandeld werd… mn vader was ook in de politiek actief, die kindermishandelaar was voorzitter van de industriebond fnv leeuwarden H.J. van den Berg… hier gaan nog mensen de gevolgen van merken, ben nog niet klaar… heb geen overlijdensverzekering… ben hierdoor activis geworden (Netschaap).. betrokken bij netscape (johan gaastra bij betrokken), 911 (met politie heerenveen, andre uit gorredijk, kale lange peter uit heerenveen/joure, abdullah, jacob uit het leger), wesam, zwarte piet via conda lisa rise usa, assange via the piratebay… na 911 kwam de aivd indo albert via christien van koffieshop downtown leeuwarden in mn leven en wou mij veel geld aanbieden om mn leven na 911 weer op te bouwen (2 weken voor 911 mn werk op pauze gezet, op 911 op staande voet ontslag genomen bij lankhorst sneek, verdiende bruto 10.0000 gulden per 4 weken)… ben na 911 uit heerenveen vertrokken na een aanslag op mn leven via een overdosis in koffieshop start art.. toen ik terug kwam te wonen in heerenveen stond Peter van politie heerenveen daar mij op te wachten en vertelde mij dat hij de mensen heeft verteld dat ik alquida had gehacked.. even later (ongeveer 1 a 2 jaar via johan gaastra van canuppa kwam Bert Dalmolen in mn leven, heeft mij vele jaren gestalkt om aub de politiek in te gaan, hij heeft tevens met dat vrouw van kleur in mn relatie lopen kloten…. 2 jaar geleden in duitsland politie helicopter etc de hele mikmak om me heen in karlsruhe duitsland… aan zwartjes van politie heereneen, krijg de tering…. ben onlangs met een kapmes aangevallen in heerenveen, ze lieten de gene gewoon gaan, de politie kwam aan en begon mij direct bij mijn internet naam te noemen etc etc, staat op film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *