Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #249 van maandag 27 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-27

Wat zijn de gevolgen van de PVV-monsterzege voor het Oekraïne-beleid, en hoelang wordt de oorlog nog voortgezet?

Desk: podcastmaker en cryptojournalist Boris van de Ven, politiek verslaggever Bert Brandsma en journalist Ab Gietelink
Presentatie: Sanae Orchi

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

17 gedachten over “Gevolgen PVV-monsterzege voor Oekraïne-beleid”
  1. Deze oorlog mag niet langer duren. Stop met de militaire hulp, dan komen er onderhandelingen. Ook er zijn straks onvoldoende soldaten meer in de Oekraïne.

  2. Ukraine kan de oorlog niet winnen en Rusland kan de oorlog niet verliezen. Dat was al een tijdje duidelijk. Lekker doorgaan zo.

  3. Nederland wordt door Biden deze proxy oorlog ingerommeld – dit heeft mijn stemgedrag bepaald — Ik hoop dat Nederland een gidsland wordt in de EU om de westerse agressie een halt toe te roepen.

  4. NIET ONZE OORLOG . Schrijf een referendum uit en je zal zien dat Nederland WEER NEE zegt tegen dat door en door corrupte land . Wij zeiden NEE !!!

  5. Het EU referendum werd door de Nederlandse burgers 67% tegen gestemd. Rutte tekende gewoon want de VVD heeft niets met burgers. Oorlog Oekraïne keus van Rutte niet van burgers van Nederland. Hopelijk Rutte geen functie bij de NAVO, de meeste burgers zijn van na de 2e WO en willen dat graag zo houden. VVD Vrijzinnige Vorm Democratie, draaiende circus partij van links naar rechts. De wereldse kapitalisten staan bij de VVD op de 1e plaats. Burgers van Nederland naar de voedselbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *