Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige documentaire met Nederlandse ondertiteling op: https://www.blckbx.tv/corona/getuigen-van-de-waarheid-wat-er-werkelijk-gebeurde

Zeventien getuigen van de harde waarheid spreken zich uit over wat zij meemaken in de zorg: de onmenselijkheid en schade van alle maatregelen, de overdreven maar alles verlammende angst en de talloze bijwerkingen van de vaccins, die steeds zichtbaarder worden.

Journaliste Elsa Mittmannsgruber deed een oproep aan artsen, verpleegkundigen, paramedici, therapeuten en iedereen die werkzaam is in de zorg. Honderden zorgprofessionals meldden zich bij haar met hun verhaal. De zorg is echter een sector die wordt gekenmerkt door tegenwerking en stigmatisering van iedereen die ook maar de kleinste kritische noot durft te uiten over het coronabeleid en de vaccins. Daarom willen de meesten van hen anoniem blijven. Maar deze zeventien dappere getuigen – uit Duitsland, Oostenrijk en Oost-Tirol – durven met naam en toenaam de noodklok te luiden: het gaat niet goed.

Overdreven angst
Het ging al niet goed tijdens de eerste fase van deze zogenaamde pandemie. Door de overdreven angst voor het onbekende virus werden belangrijke afdelingen van ziekenhuizen gesloten om personeel en bedden vrij te spelen. Dit alles voor een golf patiënten die nooit zou komen. Terwijl veel coronapatiënten ook nog eens prima thuis hadden kunnen revalideren, maar nu – bevangen door een irrationele angst – in het ziekenhuis lagen. En zorgpersoneel zat juist zonder klachten thuis, alleen vanwege een positieve test. Was er daarom wel sprake van een overbelaste zorg?

Bijwerkingen
In de reguliere media gaat het nog maar weinig over de steeds zichtbaarder wordende bijwerkingen van de vaccins. Radiostilte voert de boventoon. En wat we wel horen is vooral de boodschap dat de vaccins ‘veilig en effectief’ zijn. Terwijl er toch steeds meer aanwijzingen zijn dat ze meer schade veroorzaken dan dat ze leed voorkomen. Deze zeventien zorgprofessionals doorbreken de stilte, ook namens hun honderden collega’s die anoniem willen blijven. Ze vertellen ons over de enorme toename van allerlei gezondheidsklachten onder gevaccineerden en de moeilijkheden waar zij tegenaan lopen om deze te rapporteren. Genoeg is genoeg, zeggen zij nu.

Kijk ook naar de indrukwekkende docu ‘In de Steek Gelaten – De COVID-vaccinatieslachtoffers’ (https://www.blckbx.tv/corona/de-docu-die-het-daglicht-niet-kan-verdragen), die mensen aan het woord laat over het leed dat de vaccins bij hen heeft veroorzaakt.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over stichting blckbx
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Door Helen Aoki

26 gedachten over “Getuigen van de Waarheid: wat er werkelijk gebeurde…”
 1. De mondige burger was en is een nachtmerrie voor een overheid, of je het nou hebt over "het vrije en democratische westen" of China. Het komt overheden veel beter uit om burgers als kinderen te behandelen en wijs te maken dat vadertje staat wel weet wat goed voor je is. En als dat kind niet gehoorzaam is, dan bestraf je het. Veelzeggend is dat vandaag de dag je in Nederland door de overheid in de gaten wordt gehouden enkel en alleen omdat je een andere mening hebt, Amenesty International heeft geconstateerd dat Nederland hiermee grondrechten van haar burgers schendt. En wij maar kakelen hoe andere landen zich niet houden aan de rechten van de mens en dat het excuus vormt voor het westen, Amerika voorop, om andere soevereine landen binnen te vallen om een ander regime te bewerkstelligen. Ondertussen worden mensen in de gaten op een manier die doet denken aan de Stasi en de KGB ten tijde van de Sowjetunie. De geschiedenis laat waarin een overheid ontaardt als het mensenrechten terzijde schuift, het wordt een monster voor haar burgers. Een goede en wijze overheid stelt zich terughoudend op in haar bemoeienis met haar burgers, regelt alleen wat moet, geeft juiste informatie en is goed controleerbaar voor de burger, dus vrijwel totaal zwartgelakte WOB verzoeken passen daar niet bij. Tot slot, niet alleen de geschiedenis maar ook de bijbel geeft waarin het gevaar zit bij een hele machtige en controle gerichte overheid. Die macht kan zover gaan dat vervulling van basisbehoeften slechts mogelijk is als je zonder enig tegengeluid gehoorzaamt. De Bijbel spreekt dan van een situatie waarin zonder een teken, 666 op het voorhoofd of de hand niemand kan kopen of verkopen, dus zonder dat teken kan je niets meer. Kijk hoe mensen die zich niet hebben laten vaccineren zijn uitgesloten, toegang tot de werkvloer gekoppeld aan vaccinatie serieus is overwogen, oftewel zelfstandig in je onderhoud in je onderhoud kunnen voorzien en daarmee een zekere zelfstandigheid ten opzichte van de overheid te hebben, eigenlijk voorwaardelijk werd gemaakt. Zeker christenen, verkondig het Evangelie, welke een kracht tot behoud is, maar herken en erken ook leugens die angst en verdeeldheid zaaien. Die bron moet jullie bekend zijn en die horen zeker niet bij God.

 2. Rutte heeft in 2015 namens Nederland in New York zijn handtekening gezet onder UN agenda 2030. Dit is destijds niet eens in het parlement besproken. Deze agenda dient ook als uitgangspunt voor het WEF, zij bedenken het beleid rondom de 5G roadmap naar transhumanisme. Lieve mensen, onze toekomst is gitzwart als we niet ingrijpen. Deze situatie overstijgt veruit individueel belang.

 3. Na ruim twee jaar gepland en bewust crimineel waanbeleid zijn er geen excuses meer om dit crimineel beleid te verdedigen/rechtvaardigen. Iemand die nu nog reclame maakt voor dit beleid en tot ramp zelfs op eigen houtje nog verder gaat dan de criminele waanmaatregelen, om zodoende aanzien te winnen, zet zichzelf weg als weerzinwekkende crimineel. Dit dient dan ook als zodanig uitgesproken te worden, zie het als een morele burgerplicht. Na ruim 2 jaar gaat de slogan 'wir haben es nicht gewusst' niet meer op.

 4. Oké ik heb een vraag , dus we zitten zo goed als allemaal aan de qr vast … maar via de qr ben je dus overal volgbaar … maar hoe zit dat dan met de privacy wet? Vervalt deze dan? En mag dat zo maar dat je te pas en ten onpas zomaar traceerbaar bent? Niet dat ik iets weg te steken heb , maar ik vind het een akelig idee dat ze dus weten waar en hoe en met wie je waar bent… 😏

 5. Doet deugd om te zien dat eindelijk ook medewerkers uit de zorg de waarheid op tafel leggen. Eigenlijk wisten we dit al, maar het geeft toch een extra bevestiging. De slachtoffers weten het ook, nu nog al die prikfanaten eens met de neus op de feiten drukken. Helaas willen velen het zelfs niet horen … Blijven doen deze reportages!!!

 6. Ik ben op zoek naar de data wanneer de eerste vaccinaties, de tweede, derde en vierde zijn begonnen in Nederland. Kan iemand mij hieraan helpen?

 7. Twee decennia geleden bedachten overheden het woord 'Terrorisme', een loos woord wat zoveel betekent als: 'Mensen bang maken voor eigen gewin ', de definitie maakt de term onwaar — of de gebruiker van de term is de terrorist.

  Nu hebben we het woord 'Desinformatie', opnieuw een cirkelredenering want de definitie van de term ontkracht hem. 'Onjuiste informatie verspreiden voor eigen gewin', is de definitie, ook hier is de bedenker en gebruiker van de term degene die onwaarheden verspreid.

  Het eindresultaat is dat 1) de overheid alles kan zien en dat Privacy niet meer.bestaat en 2) dat de overheid alles mag censureren dus dat Vrijheid van Meningsuiting (en Informatie) niet meer bestaat.

  Kort verhaal lang: Geloof niets dat op TV is en vooral — VOORAL — zelf nadenken! 🙂

 8. Maakt niet uit Flavio, maakt je een stuk intelligenter 😉

  Wees blij dat protheses om te kijken algemeen geaccepteerd zijn. Betaalbaar en toegankelijk godzijdank. Draag al vanaf mijn 8ste 1.

 9. Zijn dit soms ook mensen waarvan een Kamerlid als Attje Kuiken zegt dat hun big-registratie afgenomen moet worden???? . Soms kan ik er met mijn verstand niet meer bij wat zich allemaal afspeelt en dat er nog steeds mensen zijn die dit niet (willen) zien. Konden we de hele regering en het grootste deel van de Tweede Kamer EN de Eerste Kamer maar op straat zetten, net zoals al die ondernemers die hun werk kwijt raken. Ik kan wel huilen (en dat doe ik dan ook regelmatig) dat het Kwaad zijn gang kan gaan met HULP van de politieke leiders, de Media, de "Gezondheidszorg", de rechterlijke macht (huh ?????) en een heleboel artsen en wetenschappers.
  En heb het vooral niet over complotten !!!!

 10. Dank je wel voor deze documentaire. En Pepijn ? Je hebt gelijk. er moeten zo snel mogelijk tribunalen komen. WAARHEID in plaats van verzonnen sprookjes.

 11. Mensen vergeten snel. Maar voorop staat. Alles wat ingespoten is in je lichaam op experimentele basis kun je niet meer ongedaan maken. Goed dat er nog steeds aandacht is bij blck bx TV voor deze verschrikkelijke politieke manipulatie onder valse voorwendselen.

 12. grappig (eigenlijk best triest) dat vele hier nog de prikken hebben genomen, al wetende dat ze daarna ziek van worden.🤦‍♀️ wie snap de logica?! 🤷‍♂️

 13. Het stomste wat je kan doen is deze puppets van de overheid en EU en andere criminelen geloven, laat staan opvolgen dat is nog erger. Het is allemaal agenda 2030 inclusief de valse vlaggen in Oekraine en de propaganda die langs alle kanten komt vanuit China, de EU, US, de elites

 14. U r totally right .normally I m never afraid of nothing and positive free thinker .now I feel nagetive and no hope for future . That is not good .

 15. Zoveel gezond verstand en realiteitszin elke aflevering weer, wat toch een TOPPERS zijn het bij BLCKBX!!!
  Ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken wat jullie en al die strijders voor de waarheid wat jullie allemaal betekenen voor Nederland en de rest van de wereld, en dan vraag je je af waarom mensen nog steeds die MsM volgen zijn die ECHT zo gebrainwasht dat ze het gewoon vertikken uit hun bubbel te stappen ik snap er werkelijk niks van,
  Ik kijk net even een aflevering van Viruswaarheid waar Willem en Jeroen de WOB stukken door nemen , je zal toch zo een geweer pakken en al dat tuig dat hier aan mee gewerkt heeft naar de hel jagen uit pure woede, ik hoop werkelijk dat al dat tuig in elke geval hier in Nederland komt te hangen als Mussolini in "45 want ze moeten hangen voor volkeren moord .
  Het WEF en hun Terroristen gaan hun plan niet uitgewerkt krijgen , Musk gaat Twitter kopen Trump( Ron DeSantis) gaat president worden en die gaat vrede sluiten met Poetin is mij hoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *